Shower Gel με μαστίχα, ελαιόλαδο, σιτάρι & αλόη by Dakri Kottatis 250ml

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5181
Είδος Αφρόλουτρα
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200135110000
Εταιρεία Dakri
Με μεταξένια υφή και μαγική μυρωδιά, φτιαγμένο από 100% φυσικά συστατικά το νέο Bath Shower από την καλλυντική σειρά περιποίησης Dakri με μαστίχα, ελαιόλαδο, σιτάρι και αλόη είναι ένα ξεχωριστό προϊόν περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας, το οποίο θα σας χαρίσει μοναδική αίσθηση καθαριότητας, βαθιάς ενυδάτωσης και απαλότητας σε όλο σας το σώμα. Αφρόλουτρο και παράλληλα Ενυδατική Κρέμα Σώματος!

Το Μαστιχέλαιο προσφέρει στο δέρμα αντιμυκητιακή προστασία, ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος και βελτιώνει την γενικότερη εμφάνισή της. Ο συνδυασμός από λάδι Ελιάς και Σιτάρι δημιουργεί έναν εξαιρετικά ήπιο σύμπλεγμα ενυδάτωσης και προστασίας. ενώ η Αλόη, που είναι πλούσια σε ένζυμα και βιταμίνες, καθιστά την επιδερμίδα πιο απαλή και μαλακή και της προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη και αναζωογόνηση.

Το εξαιρετικό αυτό Bath Shower είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Ο πλούσιος αφρός του θα καθαρίσει βαθιά, θα τονώσει και θα απαλύνει την επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς μία υπέροχη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Προϊόν απαλλαγμένο από: χημικά, διοξίνες, πετρελαιοειδή και συντηρητικά. Συσκευασία 250ml.

Χρήση: Απλώστε με το σφουγγάρι στο υγρό σώμα και κάντε πλούσιο αφρό.

Η οικογενειακή επιχείρηση Kottatis Natural Mastic Products ιδρύθηκε το 2012 στο μεσαιωνικό οικισμό Πυργί, στο μεγαλύτερο Μαστιχοχώρι της Χίου, στην καρδιά της παραγωγής της μαστίχας!
Όλα τα προϊόντα της εταιρίας είναι φτιαγμένα από γνήσιο Μαστιχέλαιο Χίου και μαστίχα σε συνδυασμό με αγνές, φυτικές πρώτες ύλες και είναι απαλλαγμένα από χημικά, διοξίνες, πετρελαιοειδή & συντηρητικά.

Δείτε επίσης

Shower Gel Classic by OlivAloe 200ml
€ 6,80
Shower Gel Salt & Pepper Aloha in Denim 250ml by Aloe Colors
€ 5,30
Aφρόλουτρο So Velvet 250ml Aloe Colors
€ 7,90
Shower Gel Βανίλια & Μακαντέμια 500ml Sapon
€ 11,70   € 9,40
Επιστροφή στην κορυφή