Οδοντική Σκόνη Μάραθος & Λεμόνι 12gr by Sparoza

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6738
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Hellas
Βάρος 12 gr
Για καθαρά δόντια και υγιή ούλα, προστασία από την τερηδόνα, ευχάριστη αναπνοή. Χαρίζει άριστη στοματική υγιεινή χωρίς να επιβαρύνει με χημικά το σώμα. Χωρίς φθόριο – Χωρίς συνθετικά χημικά – Χωρίς συντηρητικά – Χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα Κατάλληλη για παιδιά γιατί μπορούν να την καταπιούν χωρίς κανέναν κίνδυνο. Κατάλληλη για ομοιοπαθητική αγωγή (εκτός από τη γεύση κανέλα-γαρίφαλο).

Συστατικά από τον πλούτο της φύσης Μπεντονίτης άργιλος: βασικό συστατικό της DENTAL POWDER, γνωστός για τις πολλές ευεργετικές διότητές του. Αντισηπτικός, απολυμαντικός, επουλωτικός, αντιφλεγμονώδης, καταπραϋντικός, έλκει και εγκλωβίζει τα βαρέα μέταλλα και τις τοξίνες. Είναι αλκαλικός και πλούσιος σε μέταλλα (πυρίτιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, φώσφορο κ.ά.) και αντιοξειδωτικά ιχνοστοιχεία.

Ανθρακικό ασβέστιο: δρα ως ήπιο λειαντικό, βοηθά στην απομάκρυνση των λεκέδων και της οδοντικής πλάκας και εμποδίζει την απώλεια του ασβεστίου. Σόδα: εξουδετερώνει τη δύσοσμη αναπνοή και την οξύτητα, εξισορροπεί το ΡΗ της στοματικής κοιλότητας, λευκαίνει τα δόντια. Στέβια: φυσικό γλυκαντικό, προσθέτει ελαφρώς γλυκιά γεύση.

Μαστίχα: είναι πλούσια σε αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές, αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, βοηθά στην αντιμετώπιση της περιοδοντίτιδας και της ουλίτιδας, της τερηδόνας και της στοματίτιδας. Το μαστιχέλαιο έχει αναλγητικές και λευκαντικές ιδιότητες.

Δυόσμος: αντιφλεγμονώδης, φυσικό αναλγητικό, προλαμβάνει την ουλίτιδα. Φασκόμηλο: αντισηπτικό, αντιβακτηριδιακό, αντιμυκητιακό, φυσικό λευκαντικό, απολυμαντικό της στοματικής κοιλότητας, θεραπεύει ουλίτιδα και άφθες.

Πορτοκάλι: ευεργετικό για τα ούλα, τονωτικό, και, ως άρωμα, αγαπημένο και αναζωογονητικό.
Μάραθος: περιέχει μαγγάνιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, είναι εξαιρετικό για την κακοσμία του στόματος, αντιφλεγμονώδες, αντισηπτικό.

Λεμόνι: αντισηπτικό, αλκαλικό, αντιβακτηριδιακό, αιμοστατικό, είναι ένα αγαπημένο, ζεστό άρωμα που χαρίζει διαύγεια και ηρεμεί.

Κανέλα: περιέχει μαγγάνιο, είναι αντιφλεγμονώδης, αντιμικροβιακή και αντισηπτική. Γαρίφαλο: εξαιρετικά αντισηπτικό και αναλγητικό. Για ευαίσθητα δόντια.

Σε 4 γεύσεις:

κανέλα + γαρίφαλο

φασκόμηλο + πορτοκάλι

μαστίχα + δυόσμος

μάραθος + λεμόνι

Χρήση Υγραίνετε την οδοντόβουρτσα, τη βουτάτε στη σκόνη, βουρτσίζετε κανονικά. Κλείνετε το καπάκι μετά από κάθε χρήση για να διατηρείται το άρωμα των αιθέριων ελαίων. Η χρήση της ίδιας συσκευασίας από πολλά άτομα είναι απολύτως ασφαλής. Συνοδεύεται από δοσομετρικο κουταλάκι σιλικόνης.
Επιστροφή στην κορυφή