Ελαιόλαδο με Κατράμι Αρκαδική Γη

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2185
Είδος Σαπούνια
Βάρος 250 gr
Προέλευση Hellas (Arcadia)
Η εταιρεία Αρκαδική Γη διαθέτει καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό καλλυντικό με άπειρες εφαρμογές γνωστές από την αρχαιότητα. Λόγω του κλίματος μας διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα από κάθε άλλο μέρος του πλανήτη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες ( hydroxytyrosol ) που έχουν αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη E, πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη. Επιπλέον περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, νάτριου και καλίου που είναι ευεργετικές ουσίες για το δέρμα και σίδηρο που φροντίζει τα μαλλιά.

Παραδοσιακό χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου εμπλουτισμένο με ρητίνη κέδρου ή κοινώς κατράμι (Huile de cade) που του προσδίδει εξαιρετικές ιδιότητες εναντίων δερματικών ασθενειών. Έτσι συμβάλλει στην μείωση των συμπτωμάτων του εκζέματος και της ψωρίασης, είναι κατάλληλο για μυκητιάσεις και δερματίτιδες. Σε περιπτώσεις μακροχρόνιας κατάκλισης είναι κατάλληλο για πλύσεις ευαίσθητων περιοχών. Τέλος είναι ιδανικό για λιπαρά μαλλιά και περιπτώσεις πιτυρίδας, τριχόπτωσης και ξηροδερμίας.

Υψηλά υποαλλεργικό, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα σας φυσικά. Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.

Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Αρκαδικη Γη με αγνές πρώτες ύλες προερχόμενες από το εργαστήριο της φύσης της όμορφης Αρκαδίας. Η Αρκαδικη Γη χρησιμοποιεί το παγκοσμίως γνωστό έξτρα παρθένο Ορεινό Αρκαδικό ελαιόλαδο. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα με τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ε.Ε. Δεν περιέχουν βαζελίνη, σιλικόνες, parabens, propylene glycol ή mineral oils και δεν έχουν ποτέ δοκιμαστεί σε πειράματα πάνω σε ζώα.

Δείτε επίσης

Καρύδα και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Τριαντάφυλλο και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Σαπούνι Space 115gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Noni και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Γιασεμί από την Olivellenic
€ 2,80
Επιστροφή στην κορυφή