Παραδοσιακό Σαπούνι με λάδι αργκάν Olivellenic

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4378
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Η εταιρεία Olivellenic έχει έδρα το όμορφο νησί του Πόρου. Με σεβασμό στην παράδοση και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας δημιούργησε μία ξεχωριστή σειρά μοναδικών, χειροποίητων σαπουνιών ελαιολάδου, τα οποία προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε πρόσωπο και σώμα.

Το έλαιο Αργκάν, είναι ένα σπάνιο έλαιο που εξάγεται από τους πυρήνες του φρούτου της Argania Spinosa (δέντρο Αργκάν), που φύεται στο Μαρόκο. Οι μαροκινοί το αποκαλούν «Υγρό Θεό» ή «υγρό χρυσάφι» της ερήμου, και είναι παγκοσμίως γνωστό για τις θρεπτικές, καλλυντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.
Πλούσια πηγή οξέων Ωμέγα 6 και 9 και βιταμινών Α και Ε, το λάδι αργκάν αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Η σπουδαιότερή του δράση είναι η αντιγηραντική του δύναμη, αφού εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες βοηθώντας την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη νεανική της όψη. Το λάδι αργκάν προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, βοηθά στην αναδόμηση των κυττάρων και στη λείανση των ρυτίδων, χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα, μειώνει σημαντικά τα σημάδια και τις παλιές ουλές, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος και καταπραΰνει από τους ερεθισμούς. Είναι ελαφρά φωτοευαίσθητο και γι’ αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά την έκθεσή μας στον ήλιο Είναι ιδανικό για το μασάζ σώματος στα μωρά και μικρά παιδιά. Συνιστάται επίσης η χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά από αυτή, καθώς βοηθά στην πρόληψη των ραγάδων.

Το παραδοσιακό χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου με λάδι αργκάν της εταιρίας Olivellenic Organics έχει σύνθεση πλούσια σε βιταμίνη Ε, εκχύλισμα ευκαλύπτου και φασκόμηλου, συστατικά τα οποία είναι γνωστά για την αντιμυκητιακή, αντισηπτική και επουλωτική τους δράση. Ο πλούσιος, κρεμώδης αφρός του ξεχωριστού αυτού προϊόντος καθαρίζει σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη και υγεία, ενώ ξεπλένεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πλέον ευαίσθητα, ενώ έχει έντονα αναπλαστική και αντιγηραντική δράση. Κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα. Πωλείται σε χάρτινη, οικολογική και βιοδιασπώμενη συσκευασία των 100γρ.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Σοκολάτα Φράουλα Laurus Nobilis
€ 4,50
Σαπούνι Λεβάντας 100gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Λεβάντα και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Πρόπολη και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή