Σαπούνι με γάλα γαϊδάρας και άγριο τριαντάφυλλο από Venus Secrets Organics

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4710
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Βάρος 110 gr
Το φυσικό σαπούνι με γάλα γαϊδάρας και άγριο τριαντάφυλλο της εταιρίας Venus Secrets Organics είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν, το οποίο καθαρίζει, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος, χαρίζοντάς της λαμπερή, υγιή και νεανική όψη.
Το γάλα γαϊδάρας με τις πλούσιες ενυδατικές, αντιγηραντικές και αναπλαστικές του ιδιότητες, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και συμβάλλει στην αναδόμηση και αναγέννηση των κυττάρων, απαλύνοντας τις ρυτίδες και τα υπόλοιπα σημάδια γήρανσης. Επιπλέον, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά πολλές δερματικές παθήσεις, όπως το έκζεμα και την ψωρίαση, ενώ βοηθά και στην καταπολέμηση της ακμής.
Το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αντιγηραντικά έλαια. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Α, ουσίες, οι οποίες, σφραγίζουν την υγρασία στους ιστούς και δυναμώνουν τα κύτταρα προάγοντας την αναγέννηση της επιδερμίδας . Επιπλέον, οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες βοηθούν στην αύξηση των επιπέδων κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών προστατεύοντας το δέρμα από την πρόωρη γήρανση. Τέλος, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους αποχρωματισμούς της επιδερμίδας συμβάλλοντας στην ομοιόμορφη κατανομή της μελανίνης στο δέρμα
Το υπέροχο αυτό σαπούνι με γάλα γαϊδούρας και άγριο τριαντάφυλλο αφήνει την επιδερμίδα βελούδινα απαλή, ενυδατωμένη και διακριτικά αρωματισμένη, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που έχουν ευαισθησία στα χημικά συστατικά συμβατικών σαπουνιών ή άλλες αλλεργίες. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση για το πρόσωπο και το σώμα. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν ασυναγώνιστης ποιότητας σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Ένα πραγματικό ελιξίριο ομορφιάς, το γάλα γαϊδούρας χρησιμοποιείται από τον άνθρωπο ως τροφή, φάρμακο και καλλυντικό εδώ και χιλιάδες χρόνια!
Το γάλα του θηλυκού όνου θεωρείται εφάμιλλο του μητρικού και διαθέτει 60 φορές περισσότερη βιταμίνη C από το αγελαδινό, όπως επίσης και βιταμίνες A, B1, B2, B6 και Ε. Επίσης, είναι πλούσια πηγή μετάλλων και ιχνοστοιχείων, είναι σχετικά φτωχό σε ολικά στερεά και λιπαρά, ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη.
Στην κοσμετολογία, το γάλα γαϊδούρας είναι το κατεξοχήν φυσικό προϊόν σύσφιξης του δέρματος, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανάπλαση και αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η πλούσια σε πρωτεΐνες, φωσφολιπίδια, ceramides και υδατάνθρακες σύνθεσή του, κτίζει ένα δυνατό ιστό, αυξάνοντας τις ίνες που στηρίζουν το δέρμα, καθιστώντας το πιο λείο, σφιχτό και ελαστικό, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη, νεανικότητα και υγιή εμφάνιση. Το γάλα γαϊδούρας θεωρείται επίσης, ιδανικό στη αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως έκζεμα, ψωρίαση, ακμή και ξηροδερμία.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Πορτοκάλι Laurus Nobilis
€ 4,50
Σαπούνι με Αλόη και Λεβάντα OlivAloe 200gr
€ 3,50
Σαπούνι με Μέλι 110gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Επιστροφή στην κορυφή