Σαπούνι με γάλα γαϊδάρας και χαμομήλι από Venus Secrets Organics 110gr

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5174
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391007953
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Βάρος 110 gr
Το φυσικό σαπούνι με γάλα γαϊδάρας και χαμομήλι της εταιρίας Venus Secrets Organics είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καθημερινής περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας, το οποίο χάρη στα φυτικά ενεργά συστατικά της σύνθεσής του καθαρίζει σε βάθος, ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα, χαρίζοντάς του μία υπέροχη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.

Πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία το γάλα γαϊδούρας είναι πλήρης τροφή για την επιδερμίδα. Προσφέρει ενυδάτωση, ελαστικότητα και αναγέννηση στο δέρμα, ενώ είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση δερματολογικών παθήσεων, ξηροδερμίας, εκζέματος, ακμής, καθώς για την λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Το χαμομήλι, γνωστό για τις ηρεμιστικές, τονωτικές και αντισηπτικές του ιδιότητες περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντάς την υπέροχα απαλή, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα που οφείλονται σε μολύνσεις, ερεθισμούς και αλλεργίες.

Το υπέροχο αυτό σαπούνι με γάλα γαϊδούρας και άγριο τριαντάφυλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που έχουν ευαισθησία στα χημικά συστατικά συμβατικών σαπουνιών ή άλλες αλλεργίες. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση για το πρόσωπο και το σώμα . Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για άτομα με λιπαρή, ευερέθιστη και ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ χρησιμοποιείται ειδικά για την περιποίηση μωρών και παιδιών. Ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν ασυναγώνιστης ποιότητας σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Δείτε επίσης

Φυτικό σαπούνι με μέλι Σουλιώτης
€ 3,90
Eros Σαπούνι Ελαιολάδου 100gr από Ελάα
€ 2,50   € 1,50
Βρώμη και Γάλα Αρκαδική Γη
€ 6,90
Γιασεμί από την Olivellenic
€ 2,80
Επιστροφή στην κορυφή