Σαπούνι Ελαιολάδου με Άνθη και Αιθέριο Έλαιο Χαμομηλιού Λεσβιακή Γη

Τιμή e-shop:
€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6478
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Το παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου με Άνθη και Έλαια Χαμομηλιού από την εταιρία Λεσβιακή Γη είναι ένα 100% υποαλλεργικό προϊόν χωρίς συντηρητικά, κατάλληλο για τον καθαρισμό του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

Το χαμομήλι παρουσιάζει ήπια αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση και ως εκ τούτου χρησιμοποιείται συχνά σε περιπτώσεις δερματικών μολύνσεων. Παράλληλα, εμφανίζει πλούσιες αντισηπτικές και απολυμαντικές ιδιότητες και θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα καταπραϋντικά συστατικά της φύσης. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε ερεθισμούς του δέρματος που οφείλονται σε αλλεργίες ή/και σε υπέρμετρη αντίδραση σε περιβαλλοντολογικούς παράγοντες, ενώ η ευωδιά του έχει εξαιρετικά χαλαρωτική επίδραση στο σώμα και το πνεύμα.

Ιδανικό για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας και για παιδιά.

Η ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΓΗ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης παραδοσιακών φυσικών σαπουνιών με έδρα τη Μόρια της Λέσβου

Η εταιρία εκμεταλλευόμενη την πλούσια ευδοκιμία της ελιάς στο νησί και έχοντας ως κύριο μέλημά της την ποιότητα, η οποία είναι άρτια συνδεδεμένη με την υγεία, παράγει 100% αγνό σαπούνι ελαιολάδου χρησιμοποιώντας την ίδια παραδοσιακή συνταγή εδώ και 80 χρόνια. Τα σαπούνια της είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη πλακών και σε ποικιλία αρωμάτων.

Δείτε επίσης

Υγρό σαπούνι βάσης διάφανο
€ 9,90
Κόκκινος Πηλός και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Classic Mud Soap by Mineral Beauty System 125gr
€ 4,90
Blue Soap με Θαλασσινό Αλάτι by Rizes Crete 100gr
€ 2,90
Σαπούνι Γανόδερμα Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή