Σαπούνι Αγιόκλημα 115gr Sapon Skin Care

€ 6,60 € 5,94


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7017
Είδος Σαπούνια
Βάρος 115 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Sapon Skin Care
Barcode 5200141180097
Για την παραγωγή των σαπουνιών της εταιρίας Sapon Skin Care έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας Eλληνικό παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και Ελληνικά βότανα, εσπεριδοειδή και έλαια, ενώ έχει προτιμηθεί η διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης, μέσω της οποίας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιότητες των πρώτων υλών.

Χειροποίητo σαπούνι προσώπου και σώματος εμπλουτισμένο με ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο και άρωμα αγιόκλημα από την εταιρία Sapon Skin Care. Η φυσική, δραστική του σύνθεση θα καθαρίσει απαλά, θα θρέψει και θα ενυδατώσεισε σε βάθος την επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς της μοναδική απαλότητα και ελαστικότητα. Με μεθυστικό άρωμα αγιόκλημα για να ευωδιάζετε καλοκαίρι.

Το ελαιόλαδο ή “υγρός χρυσός” κατά τον Όμηρο, επιδεικνύει πολλαπλά οφέλη για το δέρμα. Η αντιοξειδωτική του λειτουργία εμποδίζει την παραγωγή ελεύθερων ριζών, οι οποίες ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση, ενώ οι ενυδατικές του επιδράσεις, οι οποίες το έχουν καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλές, φυσικό ενυδατικό. Το γλυκό άρωμα αγιόκλημα θα τονώσει τις αισθήσεις σας και θα βελτιώσει τη διάθεσή σας.

Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του. Για εξωτερική χρήση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος Κατά τη συσκευασία 115gr.
Επιστροφή στην κορυφή