Σαπούνι με Aloe & Μανταρίνι 115gr Sapon

€ 6,50 € 5,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7021
Είδος Σαπούνια
Βάρος 115 gr
Εταιρεία Sapon Skin Care
Προέλευση Hellas
Barcode 5200141180080
Για την παραγωγή των σαπουνιών της εταιρίας Sapon Skin Care έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας Eλληνικό παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και Ελληνικά βότανα, εσπεριδοειδή και έλαια, ενώ έχει προτιμηθεί η διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης, μέσω της οποίας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιότητες των πρώτων υλών.

Χειροποίητο σαπούνι προσώπου εμπλουτισμένο με ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, αλόη και μανταρίνι από την εταιρία Sapon Skin Care. Ένα μοναδικό προιόν φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας, πλούσιο σε δραστικά, φυσικά συστατικά, το οποίο θα καθαρίσει απαλά, θα θρέψει και θα ενυδατώσει το δέρμα σας, χαρίζοντάς του απαλότητα, φρεσκάδα και λάμψη.

Το ελαιόλαδο ή “υγρός χρυσός” κατά τον Όμηρο, επιδεικνύει πολλαπλά οφέλη για το δέρμα. Η αντιοξειδωτική του λειτουργία εμποδίζει την παραγωγή ελεύθερων ριζών, οι οποίες ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση, ενώ οι ενυδατικές του επιδράσεις το έχουν καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλές, φυσικό ενυδατικό. Η Αλόη βέρα, λόγω της πλούσιας σε βιταμίνες και αμινοξέα σύνθεσής της, επιδεικνύει υψηλή αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση προστατεύοντας το πρόσωπο από κοκκινίλες και ερεθισμούς, ενώ χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της, επιταχύνει την επούλωση μικροπληγών, μειώνοντας αισθητά το τσούξιμο και την ενόχληση. Τέλος, είναι εξαιρετικό ενυδατική για την επιδερμίδα. Το αιθέριο έλαιο μανταρινιού με την αντισηπτική και αντιγηραντική του δράση, καταπολεμά τα σημάδια της ηλικίας, ενισχύει τη λάμψη του προσώπου και επαναφέρει τη χαμένη του ελαστικότητα.

Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του. Για εξωτερική χρήση. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Κατά τη συσκευασία 115gr.
Επιστροφή στην κορυφή