Σαπούνι Τριαντάφυλλο 110gr Sapon

€ 6,50 € 5,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7022
Είδος Σαπούνια
Βάρος 110 gr
Εταιρεία Sapon Skin Care
Προέλευση Hellas
Barcode 5200141180028
Για την παραγωγή των σαπουνιών της εταιρίας Sapon Skin Care έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας Eλληνικό παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και Ελληνικά βότανα, εσπεριδοειδή και έλαια, ενώ έχει προτιμηθεί η διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης, μέσω της οποίας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιότητες των πρώτων υλών.

Χειροποίητο σαπούνι σώματος με άριστης ποιότητας ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο και μεθυστικό άρωμα τριαντάφυλλο από την εταιρία Sapon Skin Care . Ένα εξαιρετικό προιόν, ιδανικό για βαθιά θρέψη, ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας.
Το ελαιόλαδο ή “υγρός χρυσός” κατά τον Όμηρο, επιδεικνύει πολλαπλά οφέλη για το δέρμα.

Η αντιοξειδωτική του λειτουργία εμποδίζει την παραγωγή ελεύθερων ριζών, οι οποίες ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση, ενώ η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες, βοηθά στη θεραπεία πολλών δερματικών παθήσεων και προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ψωρίασης και του εκζέματος. Ιδιαίτερα σημαντικές είναι επίσης, και οι αντιβακτηριακές του ιδιότητες, οι οποίες το έχουν αναδείξει σε πραγματικό ιάμα για την καταπολέμηση των δερματικών λοιμώξεων, αλλά και οι ενυδατικές του επιδράσεις, οι οποίες το έχουν καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλές, φυσικό ενυδατικό.

Για εξωτερική χρήση μόνο. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του. Κατά την συσκευασία 110gr

Δείτε επίσης

Σαπούνι με μαστίχα και γάλα γαϊδούρας 100gr Dakri
€ 5,90   € 5,60
Σαπούνι με Μέλι 110gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Σαπούνι με Ρόδο & Ζεόλιθο 120gr NGC by Elen
€ 4,90
Eλαιόλαδο με Μαστίχα Αρκαδική Γη
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή