Σαπούνι Λεβάντας 100gr Sapon

€ 6,50 € 5,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7024
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Sapon Skin Care
Barcode 5200141180073
Για την παραγωγή των σαπουνιών της εταιρίας Sapon Skin Care έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας Eλληνικό παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και Ελληνικά βότανα, εσπεριδοειδή και έλαια, ενώ έχει προτιμηθεί η διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης, μέσω της οποίας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιότητες των πρώτων υλών.

Χειροποίητο σαπούνι προσώπου, εμπλουτισμένο με ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο λεβάντας από την εταιρία Sapon Skin Care. Ένα ξεχωριστό προιόν καθαριότητας, φροντίδας και προστασίας της επιδερμίδας από μικρόβια και λοιμώξεις με υπέροχο άρωμα χαλάρωσης και φρεσκάδας, το οποίο θα αναζωογονήσει το κουρασμένο δέρμα σας στη στιγμή.

Το ελαιόλαδο ή “υγρός χρυσός” κατά τον Όμηρο, επιδεικνύει πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες συμβάλλει στη θεραπεία πολλών δερματικών προβλημάτων, ενώ οι αντιβακτηριακές του ιδιότητες το έχουν αναδείξει σε πραγματικό ιάμα για την καταπολέμηση των μολύνσεων του δέρματος. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει ισχυρές αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες που το καθιστούν ισχυρό παράγοντα για τη θεραπεία διάφορων δερματικών λοιμώξεων, ενώ το άρωμά του προάγει την αίσθηση ηρεμίας και την καλή διάθεση.
Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του. Για εξωτερική χρήση. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Κατά την συσκευασία 110gr.

Δείτε επίσης

Λεβάντα και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Σαπούνι με μαστίχα και γάλα γαϊδούρας 100gr Dakri
€ 5,90   € 5,60
Σαπούνι Της Ελιάς Χειροποίητη Πλάκα
€ 4,90
Σαπούνι Άγριο Τριαντάφυλλο Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή