Σαπούνι Τεϊόδεντρο 100gr Sapon

€ 6,50 € 5,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7026
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Sapon Skin Care
Προέλευση Hellas
Barcode 5200141180035
Για την παραγωγή των σαπουνιών της εταιρίας Sapon Skin Care έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας Eλληνικό παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και Ελληνικά βότανα, εσπεριδοειδή και έλαια, ενώ έχει προτιμηθεί η διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης, μέσω της οποίας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιότητες των πρώτων υλών.

Χειροποίητο σαπούνι προσώπου εμπλουτισμένο με ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, πράσινη άργιλο και έλαιο tea tree από την εταιρία Sapon Skin Care. Ένα υπέροχο προιόν περιποίησης και φροντίδας της λιπαρής ή και με τάσεις ακμής επιδερμίδας, το οποίο θα καθαρίσει συστηματικά τους πόρους του δέρματος αποτρέποντας την υπερβολική έκκριση σμήγματος και απομακρύνοντας τα βακτήρια που αναπτύσσονται σε συνθήκες λιπαρότητας και θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας αναζωογόνηση, φωτεινότητα και υγεία.

Το ελαιόλαδο ή “υγρός χρυσός” κατά τον Όμηρο, επιδεικνύει πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες συμβάλλει στη θεραπεία πολλών δερματικών προβλημάτων, ενώ οι αντιβακτηριακές του ιδιότητες το έχουν αναδείξει σε πραγματικό ιάμα για την καταπολέμηση των μολύνσεων του δέρματος. Η πράσινη άργιλος με την πλούσια αντι-φλεγμονώδη και απορροφητική της δράση, καθαρίζει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα, ενώ με την συμβολή της στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά, τονώνει και συσφίγγει το δέρμα. Το έλαιο tea tree έχει την ικανότητα να διεισδύει βαθιά στο δέρμα επιτρέποντας στις σημαντικές αντισηπτικές αντιμικροβιακες και αντιμυκητιακές του ιδιότητες να ξεμπλοκάρουν τους σμηγματογόνους αδένες, να απολυμαίνουν τους πόρους, να απομακρύνουν τα κατεστραμένα κύτταρα και να στεγνώνουν την ακμή αποτρέποντας την επαναμόλυνση.

Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του. Για εξωτερική χρήση. Ιδανικό για λιπαρά δέρματα. Κατά την συσκευασία 100gr.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή