Σαπούνι με Ίνες Μεταξιού 100gr Sapon

€ 6,50 € 5,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7029
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Sapon Skin Care
Barcode 5200141180110
Για την παραγωγή των σαπουνιών της εταιρίας Sapon Skin Care έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας Eλληνικό παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και Ελληνικά βότανα, εσπεριδοειδή και έλαια, ενώ έχει προτιμηθεί η διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης, μέσω της οποίας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιότητες των πρώτων υλών.

Χειροποίητο σαπούνι εμπλουτισμένο με ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο, ίνες μεταξιού και υπέροχο άρωμα ρόδι, από την εταιρία Sapon Skin Care.

Η πλούσια σε δραστικά συστατικά σύνθεσή του καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ερεθίζει, λειαίνει και απαλύνει το δέρμα χαρίζοντάς μοναδική λάμψη και υγεία, ενώ παράλληλα αρωματίζει μοναδικά την επιδερμίδα σας με μία δροσερή ευωδιά ροδιού.
Το βούτυρο καριτέ και το βούτυρο κακάο είναι δύο από τα πιο ισχυρά φυσικά, μαλακτικά συστατικά με εξαιρετική θεραπευτική δράση για την επιδερμίδα. Έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν βαθιά στο δέρμα παρέχοντας διαρκή υγρασία στους ιστούς και δημιουργώντας ένα προστατευτικό φράγμα να φυλάσσουν την υγρασία εκεί, διατηρώντας το δέρμα σφικτό και ελαστικό.

Οι ίνες μεταξιού έχουν την ικανότητα να απολεπίζουν ήπια το δέρμα απορρόφώντας την περίσσεια λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνειά του και να συγκρατούν ταυτόχρονα την απαραίτητη υγρασία χαρίζοντας απαλή, μεταξένια υφή στην επιδερμίδα. Επίσης, επιδεικνύουν αντιρυτιδικά και αντιγηραντικά οφέλη, ενώ είναι υπεύθυνες και για την ενίσχυση της ελαστικότητας και της ενυδάτωσης του δέρματος.

Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του. Για εξωτερική χρήση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Κατά την συσκευασία 100gr.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή