Σαπούνι προσώπου με εκχύλισμα σαλιγκαριού 150gr Loom

€ 8,75 € 7,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7103
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 150 gr
Εταιρεία Bioearth
Προέλευση Italy
Barcode 8029182010968
Αγνό σαπούνι προσώπου με βούτυρο καριτέ, βιολογικό ελαιόλαδο και μικροφιλτραρισμένο έκκριμα σαλιγκαριού 2% από την Ιταλία με την υπογραφή της εταιρίας Loom.

H πλούσια σε ενεργά συστατικά σύνθεσή του καθαρίζει, θρέφει ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα διατηρώντας την υγρασία και την ελαστικότητά του, ενώ παράλληλα χαρίζει μία ανεπανάληπτη αίσθηση δροσιάς φρεσκάδας και αναγέννησης. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Το βούτυρο καριτέ, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, φυτικά λιπαρά και βιταμίνες A, D, E και F, ουσίες γνωστές για την αντιγηραντική τους δράση συμβάλλει στην αναδόμηση, ενυδάτωση και ανάπλαση της επιδερμίδας, ενώ χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ερεθισμούς, κοκκινίλες σκασίματα εκζέματα κλπ. Το Ελαιόλαδο, λόγω κυρίως της πλούσιας σε αντιοξειδωτικές ουσίες σύστασής του, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την συνολική υγεία του δέρματος, καθώς δρα ως καθαριστικό, ενυδατικό προστατευτικό και τονωτικό της επιδερμίδας ενώ σημαντική είναι και η αντιγηραντική του επίδραση.

Το εκκριμα σαλιγκαριού περιέχει έναν ισχυρό συνδυασμό ελαστίνης, πρωτεϊνών, αντιμικροβιακών ενώσεων, πεπτιδίων χαλκού, υαλουρονικού οξέος και γλυκολικού οξέος, ο οποίος ασκεί σημαντική επουλωτική, αντιβακτηριδιακή, αντιμικροβιακή και ενυδατική δράση χαρίζοντας στην επιδερμίδα ελαστικότητα, ανανέωση και ξεχωριστή λάμψη.
Συσκευασία 150g
Επιστροφή στην κορυφή