Σαπούνι Λεμονιού

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1823
Είδος Σαπούνια
Προέλευση United Kingdom
Βάρος 150 gr
Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας που προσφέρουμε στο Sensities είναι εμπλουτισμένα με 100% καθαρά αιθέρια έλαια. Έχουν όλα υπέροχο φυσικό άρωμα και εκπληκτικές ιδιότητες, που οφείλονται στη μοναδική θεραπευτική δράση των αιθέριων ελαίων.

Το αιθέριο έλαιο Λεμονιού είναι γνωστο για τη δράση του στη καταπολέμηση των τοξινών της επιδερμίδας. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα την αναζωογονεί χαρίζοντας της φρεσκάδα και λάμψη.

Το αιθέριο έλαιο του Λεμονιού έχει αποδειχτεί πως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας που δείχνει να έχει χάσει την ακτινοβολία και τη λάμψη της. Το σαπούνι λεμονιού είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες που τείνουν να παρουσιάζουν "λεκέδες" και στίγματα, καθώς η αντιοξειδοτική του δράση επαναφέρει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας σε φυσιολογικά επίπεδα. Το αιθέριο έλαιο λεμονιού χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και "ανεβάζει" τη διάθεση.

Τα σαπούνια αρωματοθεραπείας είναι χειροποίητα και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.
Επιστροφή στην κορυφή