Πράσινο Τσάι και Ελαιόλαδο

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2598
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Spain
Βάρος 100 gr
Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο που προσφέρουμε στα Sensities είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με την παραδοσιακή ψυχρή μέθοδο. Τα φυσικά έλαια που περιέχουν προστατεύουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα. To ελαιόλαδο περιέχει το φυσικό αντιοξειδωτικό hydroxytyrosol που έχει αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες.

Το σαπούνι πράσινου τσαγιού και ελαιολάδου είναι ένα φυσικό προϊόν με καλλυντικές ιδιότητες. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνει και είναι κατάλληλο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά (φλαβονοειδή, τανίνες κ.α), τα οποία βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τη γήρανση. Επιπλέον, δρα ως ασπίδα προστασίας από επιβαρυντικούς παράγοντες για το δέρμα, όπως είναι η ατμοσφαιρική ρύπανση, το στρες, το κάπνισμα και η έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Το πράσινο τσάι έχει αντισηπτική, αντιερεθιστική και αντιγηραντική δράση. Βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος και παρατείνει τη νεότητά του. Ο συνδυασμός του πράσινου τσαγιού με το ελαιόλαδο προσφέρει στο σώμα τόνωση, απαλότητα και ενυδάτωση.

Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο είναι SLS και Paraben Free και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.
Επιστροφή στην κορυφή