Κερί Σόγιας (NatureWax C-310) 1kg Nature & Body

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8305
Είδος Προϊόντα Κεριού
Βάρος 1 kg
Προέλευση Italy
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431904044
Το NatureWax C310 είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας φυτικό κερί σόγιας, 100% οικολογικό, παρασκευασμένο στις ΗΠΑ από την εταιρία Cargil.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μίγμα φυτικών κεριών με βάση σπόρους μη γενετικά τροποποιημένης σόγιας ευρωπαϊκής προέλευσης, το οποίο δεν εμπεριέχει επικίνδυνα συστατικά και αποτελεί μία πιο βιώσιμη εναλλακτική επιλογή από το κερί παραφίνης.

Το NatureWax C-310 έχει ουδέτερη οσμή, η οποία δεν καλύπτει ακόμα και τα πιο απαλά και ευαίσθητα αρώματα, ενώ παράλληλα αποδίδει άριστα όλους τους τύπους αρωμάτων και αιθέριων ελαίων. Εξασφαλίζει καθαρή καύση και τα κεριά που παρασκευάζονται με το συγκεκριμένο μίγμα έχουν λεία επιφάνεια και καλή αντοχή στην κρυστάλλωση. Επιπλέον, έχει πολύ καλή προσκόλληση στα δοχεία.
Ιδανικό για αρωματικά κεριά σε δοχεία και κεριά ρεσώ.

Οδηγίες χρήσης:
Τήξη:Το κερί πρέπει να θερμανθεί περίπου μέχρι τους 75°C (167°F), για να ενσωματωθούν χρώματα και αρώματα. Επιτρέπονται και οι υψηλότερες θερμοκρασίες αλλά δεν συνιστάται η θέρμανση του κεριού πάνω από 90°C (194°F) για παρατεταμένη χρονική περίοδο.

Χύτευση: Η ιδανική θερμοκρασία χύτευσης εξαρτάται από το μέγεθος του καλουπιού, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και τα υπόλοιπα συστατικά που χρησιμοποιούνται. Προτείνεται να διενεργούνται δοκιμές μικρής κλίμακας πριν χυτευτούν μεγαλύτερες ποσότητες. Το κερί είναι ανεκτικό σε διαφορετικές θερμοκρασίες έκχυσης, αν και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες προκαλούν λιγότερα ελαττώματα στην επιφάνειά του και μπορεί να μετριάσουν την ανάγκη για συμπληρωματική χύτευση. Το συνιστώμενο εύρος για τη θερμοκρασία έγχυσης είναι 55-65°C (131-149°F).

Πήξη: Το κερί πρέπει να κρυώσει και να ωριμάσει για τουλάχιστον 12 ώρες πριν από τη χρήση, κατά προτίμηση σε περιβάλλον ελεγχόμενης θερμοκρασίας.
Διάρκεια: 8 μήνες από την ημερομηνία συσκευασίας.

Βιοδιασπώμενο υλικό.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή