Υάκινθος (ΑΕ)

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2788
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για χρήση σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα (leave-on and rinse-off), καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κρέμες, τις lotion, τα σαμπουάν και τα σαπούνια σας.

Το έλαιο Υάκινθου "ανοίγει" με ένα φρέσκο, λουλουδένιο άρωμα που συνοδεύεται από νότες φρέσκων φύλλων, γαρύφαλλου και πεπονιού. Το άρωμα του λουλουδιού στηρίζεται σε έναν συνδυασμό υάκινθου, ανθού πορτοκαλιάς, γαρδένιας και φρέζιας. Όλα αυτά πάνω σε μία βάση λευκού μόσχου (white musk) και αισθησιακού κεχριμπαριού.

Το έλαιο Υάκινθου είναι άχρωμο και ταιριάζει σε όλα τα καλλυντικά και σαπούνια (είναι κατάλληλο και για κεριά).

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοτιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ανάμεσα στα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται από πολλές εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στην Ε.Ε.

  Δείτε επίσης

Καρύδα (ΑΕ)
€ 2,20
Sea Fresh 100ml
€ 11,90
Αγριολούλουδα (ΑΕ)
€ 2,20
Ανθόκηπος (ΑΕ)
€ 2,20
Ocean Blue 100ml
€ 11,90
  Επιστροφή στην κορυφή