Βανίλια Αρωματικό 100ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5501
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 100 ml
Barcode 5200431903498
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση Netherlands
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Γήινο και αισθησιακό αλλά ταυτόχρονα ζεστό και αθώο, το αρωματικό έλαιο Vanilla διεγείρει τις αισθήσεις και δημιουργεί ένα μοναδικό αίσθημα θαλπωρής. Μας φέρνει στο νου φρεσκοψημένα σπιτικά κουλουράκια με λαχταριστή, πλούσια κρέμα. Στο δοχείο καύσης ελαίων απελευθερώνει στοιχεία που ενισχύουν τη χαλάρωση καταπολεμούν τη νευρικότητα, την αϋπνία, το στρες, την ένταση και την κατάθλιψη. Θεωρείται ότι προκαλεί ένα ευχάριστο συναίσθημα ευεξίας, παρόμοιο με αυτό που νοιώθουμε όταν καταναλώνουμε σοκολάτα.
Αρωματίστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, ρίχνοντας λίγες σταγόνες από το αρωματικό έλαιο Vanilla στον αρωματιστή ή στο ποτ πουρί και προσελκύστε τον έρωτα και τη μαγεία του σεξ.
Συνδυάζεται ιδανικά με τα άνθη νερατζιάς (νερολί) πορτοκάλι, λεμόνι, γαρδένια.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να τα δοκιμάζετε σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγάλες ποσότητες γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Figue Fruit Coco Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Πεπόνι Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Λεμόνι Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Μαύρος Καφές Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή