Ταλκ Αρωματικό 10ml Nature & Body

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7914
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903290
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για χρήση σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα (leave-on και rinse-off), καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κρέμες, τις λοσιόν, τα σαμπουάν και τα σαπούνια σας.

Το έλαιο Talc αναδεικνύει το γνώριμο άρωμα της πούδρας και είναι ιδανικό για τον αρωματισμό όλων των bebe καλλυντικών και σαπουνιών ενώ ταιριάζει σε όλα τα καλλυντικά, σαπούνια και κεριά.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ανάμεσα στα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται από πολλές εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στην Ε.Ε.

Δείτε επίσης

Μάνγκο & Παπάγια Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Φράουλα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Ocean Wave Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Ρόδι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Rose Musk Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή