Christmas Cake Αρωματικό 10ml Nature & Body

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4415
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902941
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για καλλυντική χρήση διότι είναι εργαστηριακά ελεγμένα και πιστοποιημένα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ενυδατικές κρέμες προσώπου, ενυδατικές κρέμες σώματος, σε σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια καθώς και σε κεριά.

Το αρωματικό έλαιο Christmas Cake αναδύει ένα ζεστό άρωμα από νότες τζίντζερ, μοσχοκάρυδου και κάρδαμου, σβησμένα από ένα συνδυασμό μήλου αχλαδιού, κανέλας, κυδωνιού και σπόρους κύμινου όπου αγκαλιάζονται από ένα γλυκό άρωμα ζεστοψημένου κέικ βανίλιας.

Τα αρωματικά έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα εύρος ποσοστού από 0,05% έως και 3%. Το αρωματικό έλαιο Christmas Cake έχει την τάση να επιταχύνει το ίχνος κατά την αντίδραση της ψυχρής σαπωνοποίησης και έχει επίσης την τάση να αλλοιώνει την τελική απόχρωση του σαπουνιού διότι περιέχει άρωμα βανίλιας. Όταν το αρωματικό έλαιο Christmas Cake χρησιμοποιηθεί κατά την θερμή σαπωνοποίηση δεν επηρεάζει την αντίδραση σαπωνοποίησης ενώ ενδέχεται να αλλοιώσει την τελική χρώση του σαπουνιού μας. Κατά τη παρασκευή του σαπουνιού της γλυκερίνης (Melt and Pour) έχει την τάση να χρωματίζει το τελικό μας προϊόν καφέ σκούρο. Τέλος είναι κατάλληλο για να αρωματίσουμε τα κεριά μας.

Δείτε επίσης

Βανίλια Γαλλική Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Αζαλέα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Ρόδι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Woody Amber Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή