Χρωστική Ultramarine Violet 50gr Nature & Body

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3183
Είδος Οξείδια
Βάρος 50 gr
Προέλευση Spain
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431904006
Οι ultramarine σκόνες, είναι ισχυρές, συμπυκνωμένες, ματ χρωστικές υψηλής ποιότητας και καθαρότητας και μπορούν να ενσωματωθούν σε όλων των ειδών τα προϊόντα, μιας και ακολουθούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με την ασφάλεια των καλλυντικών καθώς και των πρώτων υλών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα μακιγιάζ, σκιές, μάσκαρες, eyeliner, κραγιόν, lip gloss, μανό, body paint, σαπούνια και πολλά άλλα προϊόντα.

Το βιολετί ultramarine έχει μια ελαφριά ανοιχτή μωβ απόχρωση με έναν υποκόκκινο τόνο. Ιδιαίτερα χρήσιμο για να δώσετε βιολετί απόχρωση στις ματ σκιές σας, στα προϊόντα για τα χείλη και στα ρουζ.Εάν θέλετε να πάρετε ένα πιο έντονο σκούρο μωβ μπορείτε να το αναμείξετε με το ultramarine blue.

Χρησιμοποιήστε το με ασφάλεια στα σαπούνια σας, είτε στο φυσικό σαπούνι ελαιολάδου, είτε στο melt&pour, για να πάρετε μια βιολετί απόχρωση. Για να το ενσωματώσετε στο φυσικό σαπούνι διαλύστε το πρώτα σε μια μικρή ποσότητα ελαίου πχ. ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο. Διατηρείται καλά κλεισμένο σε σκιερό και ξηρό περιβάλλον για περίπου 3 χρόνια.

Δείτε επίσης

Black Iron Oxide 50gr
€ 3,90
Ultramarine Pink Oxide 50gr
€ 3,90
Chromium Green Oxide 50gr
€ 3,90
Manganese Violet 50gr
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή