Κλασσικό Σαπόύνι από την Worksoap

€ 4,90 € 3,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5213
Είδος Σαπούνια
Βάρος 80 gr
Προέλευση Hellas (Crete)
Το κλασικό σαπούνι Worksoap με κρητικό ελαιόλαδο, φοινικέλαιο, έλαιο καρύδας και χαμομηλέλαιο συνδυάζει την παράδοση με την σύγχρονη τεχνογνωσία και συγκεράζει τις μοναδικές ιδιότητες του κρητικού ελαιολάδου με τις ευεργετικές ιδιότητες των υπολοίπων ελαίων.

Το ελαιόλαδο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ελαϊκό οξύ, ενυδατώνει σε βάθος και αναγεννά το δέρμα διατηρώντας το απαλό και εύπλαστο. Επίσης, περιέχει σκουαλένιο, ένα συστατικό, το οποίο συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, θρέφοντας παράλληλα το δέρμα και προστατεύοντάς το από τις κακουχίες, ενώ λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε βιταμίνη Ε ασκεί σημαντική επουλωτική δράση. Το έλαιο καρύδας επιδεικνύει σημαντικές ενυδατικές ιδιότητες, ενώ σε συνέργια με το φοινικέλαιο αποδίδει μεγάλη διάρκεια ζωής στο σαπούνι καθώς και πλούσιο, κρεμώδη αφρό. Το χαμομηλέλαιο τέλος, έχει αντιβακτηριδιακές και καταπραϋντικές ιδιότητες, προστατεύοντας το δέρμα από ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Το κλασικό σαπούνι Worksoap δεν περιέχει αιθέρια έλαια και έχει τη μυρωδιά του σπιτικού σαπουνιού που έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας στην πίσω αυλή. Ιδανικό για ευαίσθητες, ξηρές επιδερμίδες, καθώς και για την επιδερμίδα του μωρού.

Τα χειροποίητα σαπούνια Worksoap, παρασκευάζονται από 100% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την Κρήτη, βότανα, αιθέρια έλαια και επιλεγμένα φυτικά συστατικά εξαιρετικής ποιότητας. Δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα, αφριστικούς παράγοντες και χημικά πρόσθετα. Ωριμάζουν φυσικά, και οι αποχρώσεις τους οφείλονται σε φυτικούς παράγοντες. Είναι 100% βιοδιασπώμενα, φτιαγμένα με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Της Ελιάς Χειροποίητη Πλάκα
€ 4,90
Σαπούνι Λεβάντας 100gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Λεμόνι και ελαιόλαδο bellas
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή