Σαπούνι ελαιολάδου με φύκια και άλατα Epsom 100gr Λεσβιακή Γη

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8643
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Λεσβιακή Γη
Προέλευση Hellas
Barcode 5214000269380
Απολαύστε μία ευεργετική εμπειρία περιποίησης και φροντίδας του δέρματός με το εξαιρετικό σαπούνι ελαιολάδου με φύκια & άλατα Epsom από την εταιρία Λεσβιακή Γη. Ένα 100% υποαλλεργικό προϊόν χωρίς συντηρητικά, κατάλληλο για τον καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος.

Τα φύκια είναι ιδιαίτερα "θρεπτικά" για την επιδερμίδα λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και αμινοξέων που περιέχουν. Επιπλέον, χάρη στις φυσικές τους ιδιότητες, προσφέρουν βαθιά απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, αφήνοντας την επιδερμίδα αναζωογονημένη και απαλή.

Τα άλατα Epsom βοηθούν στην αποτοξίνωση του δέρματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν και στην ανακούφιση των μυών και των κουρασμένων ποδιών, καθώς και στη μείωση των φλεγμονών και οιδημάτων, προσφέροντας μια αίσθηση ανακούφισης και χαλάρωσης του σώματος.
Το ελαιόλαδο προσφέρει θρέψη, ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα.

Αντιγηραντικό, Αντιοξειδωτικό, Αντιρυτιδικό, Αντιφλεγμονώδες, Αποτοξινωτικό, Ενυδατικό, Ιδανικό για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων.

Η ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΓΗ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης παραδοσιακών φυσικών σαπουνιών με έδρα τη Μόρια της Λέσβου

Η εταιρία εκμεταλλευόμενη την πλούσια ευδοκίμηση της ελιάς στο νησί και έχοντας ως κύριο μέλημά της την ποιότητα, η οποία είναι άρτια συνδεδεμένη με την υγεία, παράγει 100% αγνό σαπούνι ελαιολάδου χρησιμοποιώντας την ίδια παραδοσιακή συνταγή εδώ και 80 χρόνια. Τα σαπούνια της είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη πλακών και σε ποικιλία αρωμάτων.

Δείτε επίσης

Καρπούζι και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Σαπούνι Άργιλος & Μέλι Laurus Nobilis
€ 4,50
Σαπούνι με Καφεϊνη 110gr Sapon
€ 6,80   € 6,12
Επιστροφή στην κορυφή