Μαύρος Καφές (ΑΕ)

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2794
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για χρήση σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα (leave-on and rinse-off), καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κρέμες, τις lotion, τα σαμπουάν και τα σαπούνια σας.

Το έλαιο Μαύρος Καφές αποτελεί μία μεθυστική μίξη κεχριμπαριού και καφέ που συνοδεύεται από νότες σανταλόξυλου και κέδρου. Συγκρίνεται με το γνωστό άρωμα Black Vetyver Cafe της μάρκας Jo Malone

Το έλαιο Μαύρος Καφές είναι σε χρώμα καφέ και ταιριάζει σε όλα τα καλλυντικά και σαπούνια (είναι κατάλληλο και για κεριά).

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοτιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ανάμεσα στα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται από πολλές εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στην Ε.Ε.

Δείτε επίσης

Figue Fruit Coco (AE)
€ 2,20
Spa Fresh (AE)
€ 2,20
Φράουλα Smoothie (AE)
€ 2,20
Lily (AE)
€ 2,20
Pineapple (Ανανάς) 100ml
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή