Lemon Flower Αρωματικό 10ml Nature & Body

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8585
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Προέλευση France
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903016
Έντονο, ανοιξιάτικο, λουλουδένιο άρωμα με νότες εσπεριδοειδών, το Lemon Flower αποπνέει μία γήινη αίσθηση φρεσκάδας και αναγέννησης. Εξαιρετική επιλογή για δροσερές κολώνιες μιας και θυμίζει παλιές αγαπημένες νότες του κλασικού αρώματος "Μυρτώ".

Με έντονη αναζωογονητική και τονωτική δράση, το αρωματικό έλαιο θεωρείται ιδανικό για κρέμες, γαλακτώματα, αφρίζοντα προϊόντα (αφρόλουτρα, σαμπουάν), σαπούνια “Melt and Pour” κλπ.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Ρύζι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Βανίλια Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Υάκινθος Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Βιολέτα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Candyfloss Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή