Figue Fruit Coco Αρωματικό 10ml Nature & Body

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5224
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902958
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Αποδράστε στο αγαπημένο σας τροπικό παράδεισο με το εξωτικό και συνάμα απόλυτα μεσογειακό αρωματικό έλαιο Figue fruit Coco, ένα ιδιαίτερο έλαιο που συνδυάζει τον αισθησιασμό της καρύδας με τη ζεστασιά του σύκου και τη σαγήνη της βανίλιας για μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης.
Με σημαντική χαλαρωτική και καταπραϋντική δράση, το αρωματικό έλαιο Figue fruit Coco θεωρείται ιδανικό για καλλυντικά προϊόντα σώματος και μπάνιου, καθώς και σαπούνια.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.
Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Φράουλα Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Μέλι Scottish Blossom Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Candyfloss Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Lemon Flower Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Cashmere Cream Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή