Μελισσοκέρι Κίτρινο 100gr

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2281
Είδος Κεριά
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση Netherlands
Το Κιτρινο Μελισσοκερι (Yellow Beeswax), είναι ένα φυσικό κερί που παράγεται στη κυψέλη από μέλισσες-εργάτριες του γένους Apis mellifera (Ευρωπαϊκή Μέλισσα). Το Κιτρινο Μελισσοκερι είναι το "αυθεντικό", εκείνο που προέρχεται κατευθείαν από τη κυψέλη.

Το Μελισσοκερι αποτελεί ένα καταπληκτικό συστατικό, το οποίο μπορεί να προστεθεί σε μία ευρεία σειρά "home-made" καλλυντικών όπως σαπούνια, balms, lotion bars, lip balms, κεριά και βάσεις αρωμάτων. Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα και είναι κατάλληλο για άτομα με ξερό, ευερέθιστο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα. Θα το βρείτε σε πολλά προϊόντα περιποίησης της βρεφικής επιδερμίδας Λόγω του γεγονότος πως έχει αντιοξειδοτικές ιδιότητες, το Μελισσοκερι χρησιμοποείται συχνά για τη παρασκευή καλλυντικών που προσφέρουν "ασπίδα προστασίας" έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης.

Το Μελισσοκερι που προσφέρεται στα Sensities είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά. Έχει επεξεργαστεί (φιλτράρισμα και καθαρισμός) χωρίς καμμία απολύτως χρήση χημικών ουσιών - σε αντίθεση με πολλά "παρόμοια προϊόντα" που κυκλοφορούν στην αγορά - και είναι απολύτως κατάλληλο και ασφαλές για καλλυντική χρήση.

Δείτε επίσης

Massage Candle Romance with Sparkling Strawberry Wine by Shunga
€ 26,90
Carnauba Wax 50gr
€ 4,90
Audacious Scented Candle 210gr by The Greek Perfumer
€ 29,90   € 22,90
Pure Serenity Αρωματικό Κερί 220gr Aloe Colors
€ 14,90
Massage Candle Zenitude 30ml with Green Tea by Shunga
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή