Αλχιμήλλη (Lady's Mantle) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2441
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Προέλευση Netherlands
Ονομασία alchemilla alpha
Εταιρεία Nature & Body
Τα εκχυλίσματα βοτάνων αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων.

Το εκχύλισμα Αλχιμήλλης (Lady's Mantle Extract) προέρχεται από την επεξεργασία του φυτού (φύλλα και ρίζες) Alchemila Alpina. Χρησιμοποιείται κυρίως σε καλλυντικά που παρασκευάζονται για την περιποίηση της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας. Θεωρείται πως καθαρίζει, "ηρεμεί" και επουλώνει τις ξηρές επιδερμίδες -ακόμη και σε "ακραίες" περιπτώσεις, όταν το δέρμα έχει "σκάσει". Σύμφωνα με ειδικούς, η Αλχημίλλη προστατεύει την ελαστίνη της επιδερμίδας, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και περιποιείται πληγές και αμυχές. Θα βρείτε το Εκχύλισμα Αλχημίλλης σε πολλά καλλυντικά προϊόντα περιποίησης χεριών και χειλιών, καθώς αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα "σκασίματα" του δέρματος.

To εκχύλισμα Αχιμίλλης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενυδατικές κρέμες, κρέμες ματιών, κρέμες ραγάδων, lip balms, λοτιόν, σαμπουάν και Shower Gels. Αποτελεί ιδανικό συστατικό για καλλυντικά που σκοπό έχουν την περιποίηση της υπερβολικά ξηρής επιδερμίδας και για καλλυντικά με ισχυρά αντιγηραντική δράση.

Όλα τα καλλυντικά εκχυλίσματα βοτάνων της Ethereal Nature είναι απαλλαγμένα από αλκοόλ και παρασκευάζονται με τη χρήση οργανικής φυτικής γλυκερίνης. Βελτιώνουν την ενυδατική "δύναμη" των homemade καλλυντικών σας και τα "ενισχύουν" με τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή τους στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

Τα εκχυλίσματα βοτάνων της Ethereal Nature είναι ειδικά σχεδιασμένα για καλλυντική χρήση (εξωτερική εφαρμογή). Για εσωτερική κατανάλωση (κατάποση), σας προτείνουμε να δείτε τα βάμματα βοτανων.

Δείτε επίσης

Καλέντουλα (Calendula) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body calendula officinalis
€ 4,90
Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body lycium chinense
€ 4,90
Μουριά (Mulberry) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Morus Alba
€ 4,90
Εκχύλισμα Ελίχρυσου 50ml Βοϊου Κοζάνης helichrysum angustifolia
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή