Καλέντουλα (Calendula) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2447
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Προέλευση Netherlands
Ονομασία calendula officinalis
Εταιρεία Nature & Body
Τα εκχυλίσματα βοτάνων αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων.

Το εκχύλισμα Καλέντουλας (Pot Marigold) προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων και ανθών του φυτού Calendula arvensis. Πρόκειται για ένα εκχύλισμα με εκπληκτικές ιδιότητες. Η καλέντουλα παρουσιάζει ισχυρή αντιβακτηριακή δράση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ικανότητα του οργανισμού να αναπλάθει την επιδερμίδα. Ουσιαστικά προάγει τη παραγωγή κολλαγόνου και συμβάλει στην ταχεία αποκατάσταση αμυχών, πληγών καθώς και στη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης ουλών. Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα που σκοπό έχουν την ανάπλαση της επιδερμίδας. Είναι ιδανικό συμπλήρωμα καλλυντικών για ευερέθιστες επιδερμίδες, για επιδερμίδες που παρουσιάζουν συχνα "κοκκινίλες", μολύνσεις, "φαγούρα" και πρηξίματα. Το εκχύλισμα Καλέντουλας είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και λόγω της επουλωτικής του δράσης θα το βρείτε σε εκατοντάδες αντιγηραντικά σκευάσματα..

To εκχύλισμα Καλέντουλας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μάσκες προσώπου, ενυδατικές κρέμες, κρέμες ματιών, λοτιόν, σαμπουάν και Shower Gels. Αποτελεί ιδανικό συστατικό για καλλυντικά που σκοπό έχουν την περιποίηση της "προβληματικής", ευαίσθητης και ώριμης επιδερμίδας.

Όλα τα καλλυντικά εκχυλίσματα βοτάνων της Ethereal Nature είναι απαλλαγμένα από αλκοόλ και παρασκευάζονται με τη χρήση οργανικής φυτικής γλυκερίνης. Βελτιώνουν την ενυδατική "δύναμη" των homemade καλλυντικών σας και τα "ενισχύουν" με τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή τους στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

Τα εκχυλίσματα βοτάνων της Ethereal Nature είναι ειδικά σχεδιασμένα για καλλυντική χρήση (εξωτερική εφαρμογή). Για εσωτερική κατανάλωση (κατάποση), σας προτείνουμε να δείτε τα βάμματα βοτανων.

Δείτε επίσης

Θυμάρι (Thyme) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body thyme vulgaris
€ 4,90
Πράσινο Τσάϊ (Green Tea) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Camellia sinensis
€ 4,90
Σύμφυτο (Comfrey) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body symphytum officinale
€ 4,90
Ιπποφαές (Sea Buckthorn) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body hippophae rhamnoides
€ 4,90
Φύκια (Seaweed) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body fucus vesiculosus
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή