Κρυολόγημα και Γρίπη (Colds & Flu Blend) 10ml Nature & Body

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3017
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903856
Προέλευση United Kingdom
Το Cold & Flu Blend αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων που σκοπό έχει την καταπολέμηση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και της γρίπης.

Το Cold & Flu Blend μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στο χώρο με τη χρήση ενός καυστήρα αιθερίων ελαίων, είτε τοποθετούμενο στα μενταγιόν αρωματοθεραπείας (aromatherapy pendants) ή και ως ενεργό συστατικό για ένα έλαιο μασάζ. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους έχουν ήδη αρχίσει να αισθάνονται τα συμπτώματα του κρυολογήματος (καταρροή και βήχας). Τα ενεργά συστατικά του Cold & Flu βοηθούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων (λ.χ. "μπούκωμα" του αναπνευστικού, πονοκέφαλοι κ.ο.κ.) αλλά και στη ταχύτερη αντιμετώπιση κάποιων λοιμώξεων.

Το Cold & Flu στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Τον Ευκάλυπτο ο οποίος θεωρείται αποτελεσματικός για την αποσυμφόρηση του αναπνευστικού, για την αντιμετώπιση του βήχα, του πυρετού και της ημικρανίας τη Μέντα που θεωρείται κατάλληλη για λοιμώξεις του αναπνευστικού (ξερός βήχας, βρογχίτιδα, άσθμα) και τους πονοκεφάλους, τη Ρίγανη που θεωρείται κατάλληλη για προβλήματα του αναπνευστικού και παρουσιάζει ισχυρή αντιβακτηριακή και αντιμυκητιακή δράση και το Λεμόνι το οποίο θεωρείται πως έχει θετική επίδραση στο βήχα, στις λοιμώξεις του φάρυγγα και στο πυρετό.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Cold & Flu απλά ρίξτε 3-4 σταγόνες στον αρωματιστή σας ή 1-2 σταγόνες στο pendant αρωματοθεραπείας σας. Μπορείτε να παρασκευάσετε και ένα λάδι σώματος χρησιμοποιώντας ως βάση το Αμυγδαλέλαιο. Η αναλογία του Cold & Flu στο αμυγδαλέλαιο θα πρέπει να είναι 2,0%, δηλαδή 40 σταγόνες του μείγματος σε 100ml αμυγδαλέλαιου. Το λάδι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για χαλαρωτικό μασάζ σώματος ή για επάλειψη μικρής ποσότητας στους καρπούς και τους κροτάφους πριν από τον ύπνο. Κάθε μπουκάλι των 10ml περιέχει περίπου 200 σταγόνες.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να συνδυάσετε το Cold & Flu με το πολύ αποτελεσματικό βάμμα βοτάνων για το κρυολόγημα Cold Relief.

Το Cold & Flu είναι συμπληρωματικό και όχι υποκατάστατο της φαρμακευτικής αγωγής.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή