Ιεροβότανο Πόσιμο 10ml Terpenic Labs

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5054
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Προέλευση Spain
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Barcode 8436553161066
Εταιρεία Terpenic Labs
Ονομασία Salvia sclarea
Η Σάλβια, επιστημονική ονομασία Salvia sclarea, αγγλικά: clary sage είναι ένα ψηλό, διετές ή πολυετές φυτό της βοτανικής οικογένειας Labiatae, ενδημικό κυρίως σε χώρες όπως: η Γαλλία, η Ρωσία, το Μαρόκο, η Αγγλία και η Αμερική.

Το αιθέριο έλαιο clary sage, κοινώς και Ιεροβότανο, λαμβάνεται από την απόσταξη των φύλλων και των ανθέων του φυτού και έχει πικάντικο άρωμα ξερού χόρτου με καρπώδες σχεδόν λουλουδένιο υπόχρωμα. Η χημική του σύσταση συνίσταται κυρίως από οξικό εστέρα της λιναλοόλης (περίπου 75%), λιναλοόλη και β-πινένιο. Επίσης, περιέχει ορμόνες, παρόμοιες των οιστρογόνων, οι οποίες συμβάλλουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, στη ρύθμιση των ανωμαλιών της εμμήνου ρύσεως, αλλά και στη βελτίωση της γονιμότητας της γυναίκας.

Το πόσιμο αιθέριο έλαιο clary sage της εταιρίας terpiniclabs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντικές εμμηναγωγικές, τονωτικές, αντισπασμωδικές, χαλαρωτικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες. Η καταπραϋντική του δράση ανακουφίζει από τη μελαγχολία, την κατάθλιψη και το χρόνιο στρες. Χαλαρώνει το νου και το σώμα, καθώς δρα ως παυσίπονο και ελαφρύ υπνωτικό και για το λόγο αυτό θεωρείται εξαιρετικός ρυθμιστής της αναπνοής με ιδιαίτερα θετική επίδραση και σε περιπτώσεις χρόνιου άσθματος. Επιπλέον, επιδεικνύει σημαντική δράση στη ρύθμιση της έκκρισης του ιδρώτα και του σμήγματος, με σημαντικά αποτελέσματα στη μείωση της εφίδρωσης, αλλά και στην εξισορρόπηση της έκκρισης του σμήγματος. Χώρα προέλευσης: Ρωσία. Πωλείται σε συσκευασία 10ml.

Το αιθέριο έλαιο clary sage συνδυάζεται πολύ καλά με: Γιασεμί, Λεβάντα, Λιβάνι, Σανταλόξυλο.
Προσοχή! Να αποφεύγεται η χρήση του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Να μην χρησιμοποιείται ταυτόχρονα με αλκοόλ γιατί προκαλεί ναρκωτικά φαινόμενα και έντονη μέθη.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα πόσιμα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Γκρέϊπφρουτ (Grapefruit) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus paradisi
€ 4,90
Om Synergy 5ml Terpenic Labs
€ 4,90
Ύσσωπος Πόσιμος Bio 5ml Terpenic labs
€ 18,90   € 12,90
Ροζαλίνα (Rosalina) 5% σε Τζοτζόμπα Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body melaleuca ericifolia
€ 9,90   € 6,90
Επιστροφή στην κορυφή