Μαύρη Ερυθρελάτη Bio 10ml Terpenic Labs

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5249
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση Spain
Ονομασία picea mariana
Barcode 8436553160038
Εταιρεία Terpenic Labs
Η μαύρη ερυθρελάτη, επιστημονική ονομασία Picea mariana, είναι ένα μικρό αειθαλές κωνοφόρο δέντρο, βραδέως αναπτυσσόμενο, της οικογένειας Pinacea, εγγενές της Βόρειας Αμερικής, από τη νήσο της Νέας Γης στον Καναδά έως τη δυτική Αλάσκα. Έχει ίσιο κορμό, πυκνή κορυφή, στενά και μάλλον κοντά κλαδιά με τις άκρες τους στραμμένες προς τα επάνω, και κουκουνάρια μικρότερα από όλα τα είδη ελάτης.

Το αιθέριο έλαιο Spruce (Black) λαμβάνεται από την απόσταξη των βελόνων και των κλαδιών του δέντρου και έχει ένα φρέσκο, ρητινώδες, βαλσαμικό άρωμα με ελαφρώς φρουτώδες υπόχρωμα. Τα κύρια μόρια της χημειοτυπικής του σύστασης είναι: Οξικό βορνύλιο = 30%, καμφένιο <= 21%, α-πινένιο <= 17%, δ-3-καρένιο <= 10%, Limonene <= 5%, ουσίες με ισχυρή Αντιφλεγμονώδη, Αποχρεμπτική, Αντιβακτηριακή, Αντιμυκητιασική και Αντισηπτική δράση.

To αιθέριο έλαιο Spruce (Black) της εταιρίας terpenic labs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες. Θεωρείται κορυφαίο στην αντιμετώπιση ιών και βακτηρίων – σύμφωνα με μελέτες συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην καταπολέμηση του μικροβίου Candida, ενώ είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τα κρυολογήματα, την καταρροή, τη βρογχίτιδα και την ιγμορίτιδα. Οι αντισηπτικές του ιδιότητες το καθιστούν αποτελεσματικό για φλεγμονές του δέρματος, όπως ακμή, ξηρό έκζεμα κ.α, ενώ θεωρείται ιδανικό για την καταπολέμηση των μυϊκών πόνων, της αρθρίτιδας και των ρευματισμών. Τέλος, είναι ιδιαίτερα τονωτικό και χαρίζει ενέργεια στον οργανισμό σε περιόδους μεγάλης εξάντλησης και αδυναμίας. Τόπος προέλευσης: Καναδάς.
Το αιθέριο έλαιο Spruce (Black) αναμειγνύεται πολύ καλά με Λεβάντα, Δενδρολίβανο, Ευκάλυπτο και Κυπαρίσσι.

Προσοχή! Μην το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας. Μην το χρησιμοποιείτε σε περίπτωση επιληψίας. Μην το χορηγείτε σε ηλικιωμένους ή σε παιδιά κάτω των 6 ετών.
Συνιστώμενο μείγμα για πολλαπλή σκλήρυνση
Αναμείξτε 6 σταγόνες Μαύρη Ερυθρελάτη + 5 σταγόνες Ravintsara + 4 σταγόνες Rock Rose, σε 30ml αμυγδαλέλαιο και κάντε απαλό μασάζ στη σπονδυλική σας στήλη μία ή δύο φορές την ημερα.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Σκόρδο (Garlic) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Allium sativum
€ 6,90
Λευκόδεντρο (Cajeput) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body melaleuca cajuputi
€ 3,90
Δεντρολίβανο (Rosemary) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body rosmarinus officinalis
€ 4,90
Θυμάρι (Thyme) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Thymus Vulgaris
€ 5,90   € 4,90
Μπούχου (Buchu) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body agathosma betulina
€ 39,90   € 19,90
Επιστροφή στην κορυφή