Δάφνη 12ml Αmygdalea

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8572
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 12 ml
Εταιρεία Αμυγδαλέα
Προέλευση Hellas
Ονομασία pimenta racemosa
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
H Δάφνη (Laurus nobilis) είναι ένα αρωματικό αειθαλές δέντρο ή μεγάλος θάμνος της βοτανικής οικιογένειας των Δαφνοειδών (Lauraceae), ενδημικό των περιοχών της Μεσογείου. Το αιθέριο έλαιό της λαμβάνεται από την απόσταξη των φύλλων και των μικρών κλαδιών και έχει ένα δυνατό βοτανώδες και καμφορούχο άρωμα.

Το αιθέριο έλαιο Δάφνης της εταιρίας amygdalea είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες. Θεωρείται κορυφαίο στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος και της αναπνευστικής συμφόρησης, καθώς και αυτών της πίεσης. Επιπλέον, διαθέτει ισχυρή αντισπασμωδική και αναλγητική δράση. Ως εκ τούτου χρησιμοποιείται για να καταπραΰνει μυϊκούς πόνους, ρευματισμούς, αρθριτικά, πονοκεφάλους καθώς και επίσης είναι ιδανικό για τον πονόδοντο. Όπως και πολλά άλλα αιθέρια έλαια έχει αντιβακτηριακές, αντιικές και μυκητοκτόνες ιδιότητες. Συμβάλλει στην καταπολέμηση των λοιμώξεων της επιδερμίδας, καθώς επιταχύνει την ωρίμανση στα σπυράκια και την ακμή, αλλά και των στοματικών λοιμώξεων (άφθες).

Επίσης, είναι ιδιαίτερα γνωστή η θετική του συμβολή στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής, καθώς διεγείρει την ανάπτυξη της τρίχας και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την πιτυρίδα. Στο ενεργειακό επίπεδο ενισχύει τη συγκέντρωση και την αυτοπεποίθηση και ανακουφίζει το μυαλό αφήνοντας τη ροή σκέψης ελεύθερη.

-Για ενδυνάμωση της τριχοφυΐας των μαλλιών, ανακατέψτε 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο Δάφνης και 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκάλι στη δόση του σαμπουάν σας

-Για την αντιμετώπιση αναπνευστικών προβλημάτων διαλύστε το έλαιο δάφνης σε λάδι βάσης (π.χ. αμυγδαλέλαιο) και κάντε εντριβές στο στέρνο και την πλάτη.

Το αιθέριο έλαιο δάφνης συνδυάζεται πολύ καλά με γαρύφαλλο, γεράνι, δενδρολίβανο, κανέλλα, λεβάντα, λεμόνι, λιβάνι, μαύρο πιπέρι, σανδαλόξυλο, τζίντζερ και υλάνγκ, δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες.

100% αδιάλυτο αιθέριο έλαιο

Προσοχή!
-Να διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος
-Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο στο δέρμα
-Κρατήστε το μακριά από παιδιά

Η εταιρία Amygdalea ιδρύθηκε τον Μάιο του 2014 στο Βόλο με σκοπό την παραγωγή 100% φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξίας, χωρίς καμία πρόσμιξη ή επεξεργασία και με πρώτες ύλες αποκλειστικά ελληνικές.

Δείτε επίσης

Λεβάντα Αλπική (High Alpine Lavender) 10ml Ancient Wisdom Lavandula angustifolia
€ 10,90
Γεράνι (Geranium) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body pelargonium graveolens
€ 11,90
Μαύρο Πιπέρι Bio 5ml Πόσιμο Terpenic Labs piper ni grum
€ 9,90
Τεϊόδεντρο Βιολογικό (Teatree) 10ml Ancient Wisdom melaleuca alternifolia
€ 7,90
Λαντάνα 5ml Mira lantana camara
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή