Μελισσόχορτο 5% σε Τζοτζόμπα 10ml Life secrets

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4989
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Προέλευση Hellas (Kozani)
Ονομασία natural mixture
Εταιρεία Life Secrets
Το Μελισσόχορτο προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Melissa Officinalis και είναι το γνωστό ελιξίριο της ζωής του αλχημιστή Παράκελσου. Στην εποχή του Μεσαίωνα λέγεται ότι αλχημιστές χρησιμοποιούσαν μελισσόχορτο για να φτιάχνουν ελιξίρια νεότητας.

Το αιθέριο έλαιο Μελισσόχορτου της εταιρίας Life secrets είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, απόλυτα φυσικό και βιολογικό . Προέρχεται από απόσταξη ατμού των φύλλων του φυτού, τα οποία καλλιεργούνται στην Ξηρολίμνη Κοζάνης. Έχει ένα απαλό και ζεστό άρωμα, με μια νότα μελιού. Είναι ιδιαίτερα σπάνιο και εξαιρετικά ακριβό. Συνήθως απαντάται σε μορφή μείγματος με άλλα ομοειδή στις ιδιότητες έλαια. Εν προκειμένω 5% αιθέριο έλαιο Μελισσόχορτου σε 10 ml έλαιο τζοτζόμπα.

Αναφορικά στην κοσμετολογία, το αιθέριο έλαιο Μελισσόχορτου, επιδεικνύει σημαντικές αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες. Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της νευρικότητας, της έντασης, του άγχους, και της αϋπνίας.

Οι τονωτικές του ιδιότητες, σε ό,τι αφορά την φαρμακευτική, είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για το καρδιαγγειακό σύστημα, καθώς μειώνουν την υψηλή πίεση και ρυθμίζουν την γρήγορη αναπνοή. Παράλληλα, συμβάλλει στην καλή υγεία του πεπτικού συστήματος, καθώς βοηθάει στην αντιμετώπιση της ναυτίας και της δυσπεψίας, ενώ έχει και σημαντικές αντισηπτικές και βακτηριοκτόνες ιδιότητες, οι οποίες προφυλάσσουν τον οργανισμό από μολύνσεις, μυκητιάσεις και εκζέματα.

Δείτε επίσης

Frisk Synergy 5ml Terpenic Labs
€ 4,90
Λευκόδεντρο (Cajeput) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body melaleuca cajuputi
€ 3,90
Πάλο Σάντο (Palo Santo) 10ml Ancient Wisdom
€ 39,90
Κυπαρίσσι (Cypress) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body Cupressus sempervirens
€ 15,60
Επιστροφή στην κορυφή