Μείγμα Woods (Λεβαντίνη, Λεμόνι, Κυπαρίσσι, Λιβάνι, Άγριο Θυμάρι) 30ml Terpenic Labs

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7752
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 30 ml
Προέλευση Spain
Εταιρεία Terpenic Labs
Barcode 8436553168072
“Χαθείτε” στην ησυχία του δάσους με την βοήθεια του αρωματικού ελαίου Woods από την εταιρία Terpenic Labs. Δροσερό και γήινο με απαλές νότες φρέσκου ξύλου το Woods θα χαλαρώσει το σώμα και το μυαλό σας και θα σας χαρίσει μοναδική ηρεμία και γαλήνη.

Μία ξεχωριστή αρωματική συνέργεια που αποπνέει ευεξία, φρεσκάδα και χαρά βασισμένη σε αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών και φυσικά βοτανικά αρώματα, όπως λεμόνι, λεβαντίνη, κυπαρίσσι, αγριοθύμαρο και λιβάνι που θα γαληνέψει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας.

Ρίξτε μερικές σταγόνες στο diffuser μόλις επιστρέψετε από τη δουλειά και τοποθετήστε το στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, ή μέσα στο μπάνιο και νοιώστε σαν να βρίσκεστε στην καρδιά του δάσους απολαμβάνοντας έναν ήρεμο και ξέγνοιαστο περίπατο.

Το αιθέριο έλαιο της Λεβαντίνης λειτουργώντας ως φυσικό αντικαταθλιπτικό συμβάλλει στη "χαλάρωση" του νου και απαλλάσσει από τη νευρικότητα. Το Λεμόνι καθαρίζει την ατμόσφαιρα, βοηθά στην βελτίωση της συγκέντρωσης, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την καλή διάθεση. Το αιθέριο έλαιο του Κυπαρισσιού χρησιμοποιείται ως αγχολυτικό, ηρεμιστικό, τονωτικό και αναζωογονητικό, ενώ το Λιβανι προάγει την πνευματική ανύψωση και την αυτοσυγκέντρωση, συμβάλλοντας παράλληλα στην καταπολέμηση του άγχους και της υπερέντασης. Τέλος, το Αγριο Θυμάρι θεωρείται φυσικό τονωτικό σε περιπτώσεις σωματικής και πνευματικής κατάπτωσης και άγχους.

Σύνθεση: 100% αγνά, φυσικά, ολικά και χημειοτυπικά αιθέρια έλαια πιστοποιημένα με τη σφραγίδα Chemotyped Essential Oil και πιστοποιημένα από την Organic Agriculture.

INCI: Lavandula Hybrida Herb Oil, Citrus Lemon Peel Oil Expressed, Cupressus Sempervirens Leaf / nut / stem Oil, Boswellia Carterii Gum Oil, Mentha Citrata Herb Oil, Thymus Serpillum Oil.

Προσοχή! Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά.

Δείτε επίσης

Μελισσόχορτο 5% σε Τζοτζόμπα 10ml Life secrets natural mixture
€ 9,90
Πορτοκάλι (Orange) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus cinensis
€ 4,00   € 3,00
Δυόσμος Bio 10ml Πόσιμος by Terpenic Labs menta spicata
€ 11,90
Om Synergy 5ml Terpenic Labs
€ 4,90
Ύσσωπος Πόσιμος Bio 5ml Terpenic labs
€ 18,90   € 12,90
Επιστροφή στην κορυφή