Grand Tour Μείγμα May Chang/Ylang Ylang and Patchouli 10ml Ancient Wisdom

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8292
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Ancient Wisdom
Barcode 5055796534111
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση United Kingdom
Η οδήγηση αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της καθημερινότητας μας. Ωστόσο υπάρχουν στιγμές που μπορεί να γίνει πολύ κουραστική, ιδιαίτερα σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος ή κατά την διάρκεια ενός πολύωρου οδικού ταξιδιού. Για τις περιπτώσεις αυτές λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου είναι ό,τι χρειάζεστε για να μετατρέψετε τον χώρο του αυτοκινήτου σας σε μια όαση χαλάρωσης και γαλήνης και να απολαύσετε τόσο εσείς όσο και οι συνεπιβάτες την διαδρομή, περισσότερο για το ταξίδι και όχι μόνο για τον προορισμό.

Το αιθέριο έλαιο για διαχύτες αυτοκινήτων Grand Tour της εταιρείας Ancient Wisdom αποτελεί μία συνέργια που αποπνέει ηρεμία και φρεσκάδα, βασισμένη σε τροπικά αιθέρια έλαια, όπως May Chang, Ylang Ylang και πατσουλί.

Το αιθέριο έλαιο May Chang (Litsea cubeba) είναι ένα πολύ αναζωογονητικό και διεγερτικό έλαιο, χρήσιμο σε περιόδους κόπωσης, μελαγχολίας και έντονου στρες. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται ως πεπτικό βοήθημα. Επιπλέον είναι τονωτικό για το νευρικό σύστημα και συμβάλλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του άγχους και της κατάθλιψης. Διαθέτει επίσης πολύ καλές αντισηπτικές, αντιμυκητιακές και αντιικές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποτροπή του βήχα και του κρυολογήματος.

Το αιθέριο έλαιο Ylang Ylang (Cananga odorata) λαμβάνεται με απόσταξη με ατμό από τα άνθη του δέντρου cananga που φύεται στις χώρες της Άπω Ανατολής. Το φρουτώδες, λουλουδένιο άρωμά του είναι πλούσιο και βαθύ με νότες από καουτσούκ και γιασεμί. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το αιθέριο έλαιο Ylang-Ylang είναι ένα ψυχικό διεγερτικό, με εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες στο σώμα και το πνεύμα. Βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και συμβάλλει σημαντικά στην ανακούφιση από το στρες, την κατάθλιψη, το σοκ ή το άγχος.

Το αιθέριο έλαιο Patchouli εξάγεται από το φυτό Pogostemon cablin, το οποίο είναι εγγενές στη Μαλαισία και την Ινδία. Το πλούσιο πικάντικο άρωμά του ανακουφίζει από το άγχος και την κατάθλιψη και δημιουργεί ταυτόχρονα μια ερωτική αισθησιακή ατμόσφαιρα....

Διάχυση: Χρησιμοποιήστε 3-4 σταγόνες στον διαχύτη της επιλογής σας.
Να φυλάσσεται σε κλειστό δοχείο, προστατευμένο από το φως, καθώς και σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Χώρα προέλευσης: Κίνα

Δείτε επίσης

Om Synergy 5ml Terpenic Labs
€ 4,90
Κίστος Bio 5ml Πόσιμος Terpenic Labs cistus ladaniferus
€ 21,90
Λεμονοχορτο (Lemongrass) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body cymbopogon citratus
€ 12,80
Επιστροφή στην κορυφή