Eureka Synergy 5ml Terpenic labs

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8994
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 5 ml
Εταιρεία Terpenic Labs
Προέλευση Spain
Το μυαλό μας κατακλύζεται καθημερινά από πολλές και διαφορετικές πληροφορίες, τις οποίες μαθαίνουμε να επεξεργαζόμαστε πολύ γρήγορα αφιερώνοντας όλο και λιγότερο χρόνο στην καθεμία από αυτές με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να συγκεντρωθούμε σε οτιδήποτε.

Καθαρίστε το μυαλό, ενισχύστε τη μνήμη και βελτιώστε τα επίπεδα συγκέντρωσής σας, με την αρωματική συνέργια Eureka Synergy της εταιρίας Terpenic Labs.

Χάρη στο ευχάριστο άρωμά του, το Eureka Synergy θα ενισχύσει την προσοχή σας στη μελέτη και θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να αντεπεξέλθει σε καταστάσεις μεγάλης πίεσης ή στρες συμβάλλοντας σημαντικά στην απόκτηση της πνευματικής ενέργειας και διαύγειας που σας λείπει για να αυξήσετε την αποδοτικότητά σας.
Ιδανικό για διάχυση σε βιβλιοθήκες, σχολικές τάξεις κέντρα μελέτης ή σε γραφεία με φόρτο εργασίας που απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση.

Η verbena ενισχύει το νευρικό σύστημα και χαλαρώνει από την ένταση και το στρες. Χρησιμοποιείται συχνά για την καταπολέμηση της κατάθλιψης και της μελαγχολίας, καθώς και για την αντιμετώπιση κρίσεων και υστερίας.
Το δροσερό άρωμα της μέντας σάς επιτρέπει να αυξήσετε τα επίπεδα οξυγόνου στον εγκέφαλο και να διατηρήσετε καλύτερα τα δεδομένα της μελέτης βελτιώνοντας την πνευματική σας διαύγεια.

Το δεντρολίβανο Cineol επιδεικνύει εξαιρετική δράση στην ενίσχυση του γνωστικού συστήματος της μνήμης και της συγκέντρωσης.
Η λεβαντίνη θεωρείται φυσικό αντικαταθλιπτικό, καθώς φαίνεται πως συμβάλλει στο στην απαλλαγή από την υπερένταση και τη νευρικότητα και στην καταπολέμηση των διαταραχών του ύπνου.
Το θαλάσσιο πεύκο καθαρίζει, τονώνει και ανανεώνει την ατμόσφαιρα.

Τρόπος χρήσης: Μπορείτε να απολαύσετε το άρωμά του προσθέτοντας μερικές σταγόνες σε ένα διαχύτη. Η ποσότητα του προϊόντος που θα χρησιμοποιηθεί θα εξαρτηθεί από τη μέθοδο διάχυσης.

Προσοχή! Τα αιθέρια έλαια δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή για παιδιά κάτω των 7 ετών. Εάν παίρνετε φάρμακα ή υποφέρετε από μακροχρόνια ασθένεια, συμβουλευτείτε πάντα έναν επαγγελματία υγείας.
Αποφύγετε την επαφή καθαρού αιθέριου ελαίου με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Σε περίπτωση τυχαίας κατάποσης, ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή.

Περιέχει: Exotic Verbena, Lavandino, Field Mint, Citronella, Maritime Pine Rosemary Cineol.

Σύνθεση: 100% αγνά, φυσικά, ολικά και χημειοτυπικά αιθέρια έλαια πιστοποιημένα με τη σφραγίδα Chemotyped Essential Oil και πιστοποιημένα από την Organic Agriculture.

Συσκευασία: φιάλη 5ml

Δείτε επίσης

Ύσσωπος Πόσιμος Bio 5ml Terpenic labs
€ 18,90   € 12,90
Λεμόνι Τεϊόδεντρο (Lemon Teatree) 10ml Ancient Wisdom leptospermum petersonii
€ 8,90
Σανταλόξυλο Amyris (Sandalwood) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body amyris balsamifera
€ 31,60
Νέρολι (Neroli) 5% σε Τζοτζόμπα Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus aurantium
€ 39,60
Ευκάλυπτος Bio Πόσιμος 10ml Terpenic Labs eucalipto globulus
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή