Grand Tour Μείγμα Δεντρολίβανο, Λιβάνι και Λάιμ 10ml Ancient Wisdom

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9212
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Ancient Wisdom
Προέλευση Spain
Barcode 5055796573721
Η οδήγηση αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της καθημερινότητας μας. Ωστόσο υπάρχουν στιγμές που μπορεί να γίνει πολύ κουραστική, ιδιαίτερα σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος ή κατά την διάρκεια ενός πολύωρου οδικού ταξιδιού. Για τις περιπτώσεις αυτές λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου είναι ό,τι χρειάζεστε για να μετατρέψετε τον χώρο του αυτοκινήτου σας σε μια όαση χαλάρωσης και γαλήνης και να απολαύσετε τόσο εσείς όσο και οι συνεπιβάτες την διαδρομή, περισσότερο για το ταξίδι και όχι μόνο για τον προορισμό.

Το αιθέριο έλαιο για διαχύτες αυτοκινήτων Grand Tour της εταιρείας Ancient Wisdom αποτελεί μία συνέργια που αποπνέει ηρεμία και φρεσκάδα, βασισμένη σε αιθέρια έλαια δενδρολίβανο, λιβάνι και λάιμ, τα οποία διαθέτουν ευεργετικές ιδιότητες για την σωματική και ψυχική υγεία του ατόμου.

Το βιολογικό αιθέριο έλαιο Δενδρολίβανου αποκτάται από τα φύλλα και τα κλαριά του Δενδρολίβανου (Rosmarinus officinalis) με την διαδικασία της απόσταξης με ατμό και διαθέτει μία πικάντικη, αναζωογονητική μυρωδιά. Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των πονοκεφάλων και της κούραση, καθώς και για την ενίσχυση της μνήμης και της πνευματικής διαύγειας.

Το αιθέριο έλαιο λιβάνι διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, συνδράμει στην αντιμετώπιση αναπνευστικών προβλημάτων, όπως η βρογχίτιδα και το άσθμα και ανακουφίζει από τον βήχα, το κρυολόγημα και τον πονόλαιμο.

Το αιθέριο έλαιο λάιμ λαμβάνεται από τη φλούδα ή /και ολόκληρο το ώριμο φρούτο του φυτού Citrus aurantifolia, γνωστό και ως μεξικάνικο ή δυτικό ινδικό λάιμ με απόσταξη με ατμό. Έχει έντονη μυρωδιά εσπεριδοειδών που φτιάχνει αμέσως τη διάθεση και προσφέρει γαλήνη και ψυχική ευεξία, ανακουφίζοντας από το άγχος, την απάθεια και την κατάθλιψη.

Διάχυση: Χρησιμοποιήστε 3-4 σταγόνες στον διαχύτη της επιλογής σας.
Να φυλάσσεται σε κλειστό δοχείο, προστατευμένο από το φως, καθώς και σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Δείτε επίσης

Λουίζα (Lemon Verbena) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body aloysia triphylla
€ 5,90
Ύσσωπος Πόσιμος Bio 5ml Terpenic labs
€ 18,90   € 12,90
Ρόδο 10ml Βοῒου Κοζάνης rosa damascena
€ 199,00
Επιστροφή στην κορυφή