Κορίανδρος Πόσιμος 10ml Terpenic Labs

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5312
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Ονομασία coriandrum savitium
Barcode 8436553160298
Εταιρεία Terpenic Labs
O κορίαντρος ή κόλιαντρο, επιστημονική ονομασία Coriandrum sativum, είναι ένα ετήσιο φυτό της οικογένειας των Απιίδων (Apiaceae), ιθαγενές σε περιοχές που επεκτείνονται από τη νότια Ευρώπη ως και τη Βόρεια Αφρική, το οποίο φτάνει σε ύψος έως τα 50 εκ. Έχει όρθια στελέχη, σύνθετα φύλλα, λευκά άνθη και αρωματικά φρούτα και χρησιμοποιείται συνήθως στη μεσογειακή, ινδική, λατινοαμερικανική και κινεζική κουζίνα.

Το αιθέριο έλαιο Coriander λαμβάνεται από την απόσταξη των σπόρων του φυτού και έχει άρωμα γλυκό, ξυλώδες και πικάντικο. Τα κύρια μόρια της χημειοτυπικής του σύστασης είναι (%): linalool 60-70%, καμφορά 5-7%, γ τερπινένιο 4-9%, α-πινένιο 4-15%, ουσίες με ισχυρή αντιβακτηριακή, αναλγητική, αντιμυκητιακή και νευροτονωτική δράση.

To πόσιμο αιθέριο έλαιο “ Coriander” της εταιρίας terpenic labs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες. Λόγω της τονωτικής του επίδρασης στο στομάχι, ενδείκνυται για την αντιμετώπιση των πεπτικών διαταραχών: μετεωρισμός, αεροφαγία, δυσπεψία, ενώ συστήνεται και για την καταπολέμηση των ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων της αναπνευστικής οδού. Επίσης, θεωρείται ισχυρό ηρεμιστικό για άτομα που υποφέρουν από νευρώδεις διαταραχές, πονοκεφάλους και ημικρανίες, ενώ λόγω των φυτο- οιστρογόνων της σύνθεσής του είναι και ένα άριστο αφροδισιακό. Τόπος προέλευσης: Πολωνία.
Συνδυάζεται πολύ καλά με: Μαύρο πιπέρι, Νερολί, Μελισσόχορτο και Σιτρονέλλα.

Προσοχή: Μην το χρησιμοποιείτε κατά τους πρώτους 3 μήνες της εγκυμοσύνης.
Συνιστώμενο μείγμα για Γαστρίτιδα: Αναμείξτε 6 σταγόνες Κορίανδρο + 5 σταγόνες Άρκευθο + 4 σταγόνες Μοσχοκάρυδο σε 30ml ελαίου βάσης υπερικού. Εφαρμόστε δεξιόστροφα και κάντε απαλό μασάζ στο ηλιακό πλέγμα.
Blending Note: Top

Δείτε επίσης

Κάρδαμo (Cardamom) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body elettaria cardamomum
€ 17,90
Γκρέϊπφρουτ (Grapefruit) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus paradisi
€ 4,90
Θυμάρι Καρβακρόλη Bio Πόσιμο 5ml by Terpenic Labs thymus capitatus
€ 8,90
Τεϊόδεντρο (Tea Tree) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body melaleuca alternifolia
€ 12,00
Επιστροφή στην κορυφή