Ροδόνερο Αναρράχης 200ml Dioscurides

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2345
Είδος Ανθόνερα
Barcode 5200378701058
Εταιρεία Dioscurides
Βάρος 200 ml
Προέλευση Hellas
Το Ροδόνερο είναι το καθαρό, αποσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου ελαίου του τριαντάφυλλου (Rosa Damask).

Το 100% φυσικό ροδόνερο Αναρραχης Κοζάνης που σας προσφέρουμε στο Sensities παράγεται μετά από απόσταξη φρέσκων ρόδων που καλλιεργούνται στην περιοχή. Αρωματίζει ιδανικά γλυκά, παγωτά, ζυμαρικά και ποτά. Τo ροδέλαιο και οι χαρακτηριστικές αρωματικές του ουσίες είναι τα ενεργά συστατικά του ροδόνερου. Πραγματικά τα ρόδα Κοζάνης δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις καλύτερες ποικιλίες ρόδων παγκοσμίως.

Το Ροδόνερο είναι το πιο γνωστό από όλα τα ανθόνερα. Είναι ιδανικό για περιπτώσεις που η επιδερμίδα του προσώπου είναι συχνά ερεθισμένη και παρουσιάζει ένα ενοχλητικό και επίμονο "κοκκίνισμα". Η δράση του είναι κατά κύριο λόγο καταπραϋντική. Για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο σε περιπτώσεις ακμής και εγκαυμάτων. Η ιδιότητα του να επαναφέρει το φυσικό pH στην επιδερμίδα και να προάγει την αναπαραγωγή νέων κυττάρων, έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της φυσικής ελαστικότητα του δέρματος. Δρα ευεργετικά στην επιδερμίδα τόσο για τον καθαρισμό όσο και για μετά το ξύρισμα .

Εκτός από την αναζωογονητική και καταπραϋντική δράση του, το Ροδόνερο είναι γνωστό και για το υπέροχο άρωμα του. Απολαύστε το στο μπάνιο και ωφεληθείτε τόσο από τους ατμούς του (προσφέρουν χαλάρωση και απαλλαγή από το άγχος) όσο και από το μοναδικό άρωμα που θα αφήσει στο σώμα σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βασικό συστατικό στην αρωματοποιία , την παρασκευή καλλυντικών και την αρτοζαχαροπλαστική.

Αν σας αρέσουν το Ροδονερο και οι ιδιότητες του, τότε αξίζει να δείτε και το καταπληκτικό σαπούνι Stone Rose που είναι εμπλουτισμένο με ανθόνερο τριαντάφυλλου.

Όλα τα ανθόνερα που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρά. Δεν περιέχουν καμία απολύτως χημική ουσία, συντηρητικά ή πρόσθετα. Είναι όλα Organic (αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας). Τα ανθόνερα περνάνε από φίλτρο UV για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών και φτάνουν σε εσάς σε απόλυτα καθαρή μορφή.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασάζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 20% επί της τιμής των ανθόνερων.

Δείτε επίσης

Μέντα Ανθόνερο 150ml Ikaria Nature Mentha Piperita
€ 8,90
Λεβάντα Ανθόνερο 200ml Συνεταιρισμός Βοῒου Κοζάνης Lavandula angustifolia
€ 7,90
Ροδόνερο 1lt Συνεταιρισμός Βοῒου Κοζάνης rosa damascena
€ 24,90
Θρούμπι Ανθόνερο 150ml Κίτσος Satureja Thymbra
€ 4,90
Τσάι του βουνού Bio 100ml Life Secrets Sideritis scardica
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή