Λευκό Τσάι Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9123
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Nature & Body
Ονομασία Camellia sinensis
Barcode 5200431904426
Το Λευκό Τσάι είναι η λιγότερο επεξεργασμένη, η πιο ντελικάτη από όλες τις ποικιλίες τσαγιού. Αποτελείται από τα πρώτα μπουμπούκια του φυτού Camellia sinensis, πριν αυτά ανοίξουν, όταν ακόμη είναι καλυμμένα με ένα άσπρο, σχεδόν ασημένιο, χνούδι, καθώς και τα νεαρά φύλλα από τους θάμνους.

Οι καλλιεργητές μαζεύουν τα μπουμπούκια νωρίς την άνοιξη και τα αφήνουν για λίγες μόνο εβδομάδες αποτρέποντας με τον τρόπο αυτό τη μακροχρόνια ζύμωση. Κατόπιν τα αποξηραίνουν στον αέρα ή σε φούρνο με ελάχιστη οξείδωση, και ως εκ τούτου αυτά διατηρούν όλα τα ευεργετικά συστατικά τους.

Το λευκό τσάι πρωτοεμφανίστηκε στην Κίνα. Στην παραδοσιακή ιατρική, χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των πονοκεφάλων, του σωματικού άλγους και της δυσπεψίας, αλλά και για την τόνωση του οργανισμού. Η κοσμηματολογία το θεωρεί “όπλο” της φύσης στη μάχη με το χρόνο, αφού φαίνεται πως έχει σημαντικές αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Το Ανθόνερο Λευκό Τσάι είναι το καθαρό, αποσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη των φύλλων και των μπουμπουκιών του φυτού Camellia Sinesis. Περιέχει υψηλά ποσοστά πολυφαινολών, συστατικών με πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητες, τα οποία υποστηρίζουν την αναστολή της καταστροφής και της εκφύλισης του ανθρώπινου DNA και προάγουν την υγεία του δερματικού και άλλων ιστών.

Επίσης, συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της δερματικής μικροκυκλοφορίας, η οποία ενισχύεται περαιτέρω και από την παρουσία βιταμινών, όπως η βιταμίνη C και το σύμπλεγμα των βιταμινών B, ενώ επιδεικνύει και σημαντική αντιφλογιστική δράση.

Εδώ και δύο δεκαετίες το λευκό τσάι βρίσκεται στο επίκεντρο επιστημονικών ερευνών και σε ό,τι αφορά τη λιποδιαλυτική του δράση. Αποτελέσματα μάλιστα μελέτης που παρουσιάστηκαν στα περιοδικά Nutrition and Metabolism και BioMed Central κατέδειξαν ότι το φυτικό εκχύλισμά του αναστέλλει αποτελεσματικά την παραγωγή νέων κυττάρων λίπους (λιποκύτταρα) και ενεργοποιεί την λιπόλυση (καύση του λίπους), καταπολεμώντας την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

Τέλος, θεωρείται ιδανικό για την περιποίηση της θαμπής επιδερμίδας, στην οποία χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα, αυξάνοντας παράλληλα την αντοχή της

Κατάλληλο για τη “μάχη” ενάντια στην κυτταρίτιδα, στην πρόωρη γήρανση, sτη λιπαρότητα και sτη θαμπάδα της επιδερμίδας.

Δείτε επίσης

Άγρια Ρίγανη Ανθόνερο 150ml IkariaNature origanum onites
€ 8,90
Υλάνγκ Υλάνγκ Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body Cananga odorata
€ 3,90
Μελίλωτος Ανθόνερο 100ml Nature & Body
€ 3,90
Λεβάντα Ανθόνερο 1Lt Βοῒου Κοζάνης Lavandula angustifolia
€ 24,90
Λεβάντα Ανθόνερο Οργανικό 100ml Aetheleon Lavandula angustifolia
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή