Λεβάντα Ανθόνερο 1Lt Συνεταιρισμός Βοῒου Κοζάνης

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8062
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 1 lt
Εταιρεία Συνεταιρισμός Βοῒου Κοζάνης
Προέλευση Hellas (Kozani)
Ονομασία Lavandula angustifolia
Το ανθονερο Λεβαντας (Lavendula Angustifolia) είναι το καθαρό, απεσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου έλαιου της λεβαντας (English Lavender).

Το ανθονερο Λεβαντας αποτελεί εξαιρετικό τονωτικό της επιδερμίδας και έχει σπουδαίες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Χρησιμοποιήστε το σε περιπτώσεις ακμής, περιπτώσεις αποχρωματισμού της επιδερμίδας (διαφορετικό χρώμα σε κάποια σημεία) και σε περιπτώσεις που εμφανίζετε στίγματα και τοπικούς ερεθισμούς (σπυράκια, κοκκινίλες κτλ.). Η Λεβάντα έχει την ιδιότητα να εισχωρεί βαθειά στους πόρους (χωρίς να τους φράζει) και να απελευθερώνει τις αντιβακτηριδιακές της ιδιότητες - αντιμετωπίζοντας έτσι αποτελεσματικά τις ατέλειες του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας - δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το ανθόνερο λεβαντας το βράδυ (αφήστε το όλη νύχτα) σαν "μάσκα" προσώπου.

Όλα τα ανθονερα που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρά. Δεν περιέχουν καμία απολύτως χημική ουσία, συντηρητικά ή πρόσθετα. Είναι όλα Organic (αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας). Τα ανθονερα περνάνε από φίλτρο UV για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών και φτάνουν σε εσάς σε απόλυτα καθαρή μορφή.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ανθοιαμάτων.

Δείτε επίσης

Αμαμελίδα Ανθόνερο 1lt Hamamelis virginiana
€ 23,90   € 19,90
Άγριο Καρότο Ανθόνερο 150ml Ikaria Nature daucus carota
€ 8,90
Δάφνη Ανθόνερο 150ml Κίτσος pimenta racemosa
€ 4,90
Μέντα Ανθόνερο 150ml Ikaria Nature Mentha Piperita
€ 8,90
Πορτοκάλι Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body citrus cinensis
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή