Μοσχος Βανίλιας (Vanilla Musk) 10ml by Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2171
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796537617
Εταιρεία Ancient Wisdom
Προέλευση United Kingdom
Τα Αρωματικα Έλαια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε "λύχνους" καύσης και αρωματιστες χώρου (Oil Burners).

Αν και δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όπως τα Αιθέρια Έλαια, εντούτοις τα εκπληκτικά τους αρώματα τα έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικα χώρου. Η ποικιλία των Αρωματικων Ελαίων είναι πραγματικά ατελείωτη. Βότανα, λουλούδια, φρούτα και "εξωτικές" συνθέσεις δημιουργούν έναν τεράστιο πραγματικά κατάλογο από μυρωδιές που ξεσηκώνουν σώμα και πνεύμα. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.

Το Αρωματικο Έλαιο Vanilla Musk απλά θα σας μαγέψει μεταφορικά και κυριολεκτικά. Το απαλό και ταυτόχρονα διαπεραστικό άρωμα του θα σας ταξιδέψει σε τόπους μακρινούς και ονειρεμένους.

Το αρωματικό έλαιο Vanilla Musk θα σας θυμίσει τις λάγνες νύχτες της μακρινής ανατολής, τότε που το μυστήριο τoυ Μόσχου από τα βουνά της Περσίας και των αρωμάτων της σαγήνευε κάθε ταξιδευτή.

Προσθέστε απλά μία μικρή ποσότηταVanilla Musk στο νερό του Oil Burner σας, ανάψτε το ρεσώ και απολαύστε τη ζωντανή μαγεία να αναδύεται…

Τα Αρωματικα Έλαια που προσφέρονται από το Sensities είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά και κοστίζουν ... ακριβώς όσο πρέπει.

Τα αρωματκά έλαια δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες - χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.

Δείτε επίσης

Καραμέλα 10ml Bioleon
€ 6,90
Mediterraneo Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Καρύδα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Guava (Γκουάβα) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Baby Butter Bee Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή