Εξωτικά Φρούτα Αρωματικό 100ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5622
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 100 ml
Barcode 5200431903597
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Σαγηνευτικό και αισθησιακό το αρωματικό έλαιο Exotic fruits συνδυάζει υπέροχα νότες ανανά, μάνγκο, ιβίσκου και κεχριμπαριού με διακριτικές πινελιές τριαντάφυλλου και περγαμόντου, και μας φέρνει στο νου τα πανέμορφα εξωτικά νησάκια της Καραϊβικής με τις κουκλίστικες, τροπικές παραλίες, όπου οι ντόπιοι μέσα σε μικρές βάρκες πωλούν τα φρεσκοκομμένα, ζουμερά φρούτα τους.
Αρωματίστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, ρίχνοντας λίγες σταγόνες από το αρωματικό έλαιο Exotic fruits στον αρωματιστή ή στο ποτ πουρί και απολαύστε την ευωδιά του καλοκαιριού του ήλιου και της θάλασσας.
Το αρωματικό έλαιο Exotic fruits μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με Vanilla, Mango-Papaya κλπ.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.
Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να τα δοκιμάζετε σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγάλες ποσότητες γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Caramel Cream Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Baby Butter Bee Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Yuzu Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Μαύρη Σοκολάτα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Ρύζι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή