Μούρα & Γαρύφαλλο (AE) 10ml

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4414
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για καλλυντική χρήση διότι είναι εργαστηριακά ελεγμένα και πιστοποιημένα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ενυδατικές κρέμες προσώπου, ενυδατικές κρέμες σώματος, σε σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια καθώς και σε κεριά.

Το αρωματικό έλαιο Berries and Clove αναδύει ένα ζεστό και πικάντικο άρωμα με νότες από μήλο, δαμάσκηνο, κόκκινα μούρα, κλημεντίνη και πορτοκάλι τα οποία αγκαλιάζονται από πικάντικες νότες γαρυφάλλου, κανέλας και μοσχοκάρυδου σε μια γλυκιά κεχριμπαρένια βάση.

Τα αρωματικά έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα εύρος ποσοστού από 0,05% έως και 3%. Το αρωματικό έλαιο Berries and Clove έχει την τάση να επιταχύνει το ίχνος κατά την ψυχρή σαπωνοποίηση χωρίς όμως να αλλοιώνει την τελική απόχρωση του σαπουνιού. Όταν το αρωματικό έλαιο Berries and Clove χρησιμοποιηθεί στην θερμή σαπωνοποίηση τότε δεν επηρεάζεται το ίχνος της σαπωνοποίησης. Τέλος είναι κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή κεριών.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από τους αρμόδιους ευρωπαϊκούς φορείς και παράγονται στην Αγγλία.

Δείτε επίσης

Tea Rose Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Καρύδα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Ρύζι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Leather (Δέρμα) Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή