Μάνγκο & Παπάγια Αρωματικό 100ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5621
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 100 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903689
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Φρουτώδες και αισθησιακό ένας συνδυασμός ζουμερού Μango και γλυκιάς Papaya με υψηλές νότες από mango, εσπεριδοειδή και ανανά, μεσαίες νότες από papaya, ροδάκινο και πούδρα και νότες βάσης από καρύδα, το αρωματικό έλαιο Μango - Papaya θα σας φέρει στο νου καλοκαιρινές, τροπικές νύχτες γεμάτες πάθος και έρωτα.
Αρωματίστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, ρίχνοντας λίγες σταγόνες από το αρωματικό έλαιο Μango - Papaya στον αρωματιστή ή στο ποτ πουρί και απολαύστε μαγικές, ερωτικές στιγμές. Συνδυάζεται ιδανικά με Καρύδα, Εξωτικά φρούτα, Καρπούζι κλπ.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να τα δοκιμάζετε σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγάλες ποσότητες γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Tobacco Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Tea Rose Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Lemon Flower Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Soap Fresh Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Φράουλα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή