Γιασεμί Νυχτερινό Αρωματικό 10ml Nature & Body

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2799
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903092
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για χρήση σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα (leave-on and rinse-off), καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις κρέμες, τις lotion, τα σαμπουάν και τα σαπούνια σας.

Το έλαιο Γιασεμί Νυχτερινό αναδύει ένα πλούσιο και εξωτικό άρωμα λουλουδιού. Επικρατεί το μεθυστικό γιασεμί το οποίο όμως συνοδεύεται από ζεστές νότες ορχιδέας, απαλές νότες ρόδου και αισθησιακές νότες υλανγκ-υλανγκ.

Το έλαιο Γιασεμί Νυχτερινό είναι άχρωμο και ταιριάζει σε όλα τα καλλυντικά και σαπούνια (είναι κατάλληλο και για κεριά).

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοτιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ανάμεσα στα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται από πολλές εταιρίες παρασκευής καλλυντικών στην Ε.Ε.

Δείτε επίσης

Γιασεμί Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Ορχιδέα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Monoi Flower Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Fresh & Spicy Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Σανταλόξυλο Mysore Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή