Orange Blossom (Ανθισμένο πορτοκάλι) 10ml Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3198
Είδος Αρωματικά Χώρου
Barcode 5055796537433
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Ancient Wisdom
Τα Αρωματικά Έλαια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε "λύχνους" καύσης και αρωματιστές χώρου (Oil Burners).

Στη βιοτεχνική και τη βιομηχανική παραγωγή χρησιμοποιούνται ως αρώματα στην κηροποιεία και τη σαπωνοποιία.

Αν και δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες, όπως τα Αιθέρια Έλαια, εντούτοις τα εκπληκτικά τους αρώματα τα έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικά χώρου. Η ποικιλία των Αρωματικων Ελαίων είναι πραγματικά ατελείωτη. Βότανα, λουλούδια, φρούτα και "εξωτικές" συνθέσεις δημιουργούν έναν τεράστιο κατάλογο από μυρωδιές που αναζωογονούν το σώμα και το πνεύμα. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως ψυχολογικές, καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και την καρδιά.

Το Orange Blossom είναι ένα έντονο, λουλουδάτο αρωματικό χώρου, με πικρές νότες εσπεριδοειδών. Tα άνθη πορτοκαλιάς χρησιμοποιούνται συνήθως σε εκλεκτά αρώματα για να δώσουν ένα δυνατό, αισθησιακό άρωμα. Η γήινη αίσθηση φρεσκάδας και αναγέννησης που αναδύει αυτό το πικάντικο άρωμα, θα αλλάξει αμέσως την ατμόσφαιρα και θα φέρει τον αέρα της άνοιξης στο χώρο σας!

Προσθέστε απλά μία μικρή ποσότητα Orange Blossom στο νερό του Oil Burner σας, ανάψτε το ρεσώ και απολαύστε τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργείται!

Τα Αρωματικά Έλαια που προσφέρονται από το Sensities είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά και κοστίζουν...ακριβώς όσο πρέπει.

Τα αρωματκά έλαια δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.

Δείτε επίσης

Arabian Spices Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Νάρκισσος 10ml Bioleon
€ 6,90
Μέλι Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Eucalyptus (Ευκάλυπτος) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Επιστροφή στην κορυφή