Warm Gingerbread Αρωματικό 10ml Nature & Body

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4413
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903399
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια είναι κατάλληλα για καλλυντική χρήση διότι είναι εργαστηριακά ελεγμένα και πιστοποιημένα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ενυδατικές κρέμες προσώπου, ενυδατικές κρέμες σώματος, σε σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια καθώς και σε κεριά.

Το αρωματικό έλαιο του Warm Gingerbread αναδύει ένα ζεστό άρωμα από πικάντικο τζίντζερ, ξυλάκια κανέλας σε μια λαχταριστή βάση κέικ που ολοκληρώνεται από γλυκές νότες βανίλιας.

Τα αρωματικά έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα εύρος ποσοστού από 0,05% έως και 3%. Το αρωματικό έλαιο Warm Gingerbread έχει την τάση να επιταχύνει το ίχνος κατά την αντίδραση της ψυχρής σαπωνοποιήσεις και ταυτόχρονα επηρεάζει την απόχρωση του τελικού προϊόντος, χρωματίζοντάς το καφέ. Κατά την θερμή σαπωνοποίηση τα φαινόμενα αυτά δεν παρατηρούνται. Στην παρασκευή του σαπουνιού της γλυκερίνης (Melt and Pour) το σαπούνι σταδιακά χρωματίζετε καφετί ενώ η διαφάνεια του σαπουνιού εξαλείφεται. Τέλος είναι κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί για την κηροπλαστική.

Τα αρωματικά έλαια που θα βρείτε στα Sensities είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από τους αρμόδιους ευρωπαϊκούς φορείς και παράγονται στην Αγγλία.

Δείτε επίσης

Night Flower Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Figue Fruit Coco Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Υάκινθος Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Βανίλια Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Γιασεμί Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή